Infrastruktur

Hold styr på licenser med Dustin Appmarket

Betaler du for meget for dine softwarelicenser? Er du interesseret i at sænke dine omkostninger til servere og anden hardware?

Kontakt os, så fortæller vi dig, hvad du kan spare på abonnementerne med cloud-baseret software og tjenester i stedet for at have dine egne servere og softwarelicenser.

Fakta om Dustin Appmarket:

  • Mulighed for at vælge præcis de værktøjer, du har brug for til at effektivisere rutineopgaverne, lette samarbejdet, holde flere korte og effektive webmøder, gøre det enklere at arbejde hjemmefra, nedbringe rejsetiderne og værne om miljøet.
  • Du betaler kun for de programmer og tjenester, som du faktisk bruger.
  • Stort udvalg af gratis prøveversioner.
  • Servicedesk med personlig hjælp på dansk er inkluderet – for al software. Efter godkendelse af den, der søger hjælp, kan medarbejderne hos Appmarket for eksempel bruge Fjernskrivebord (midlertidig styring af personens computer via internettet) for at løse et problem og samtidig vise den, der søger hjælp, hvordan man gør.
  • Næsten 60 forskellige softwareprodukter at vælge imellem til både pc- og Mac-brugere. For eksempel: Office 365 Business, Exchange Online, Office 365 Enterprise, Microsoft Visio Pro, Project, SharePoint Online, Office 365 Backup, Skype for Business Online, Power BI Pro, Azure, Dynamics 365, Yammer Enterprise, OneDrive, Service M8, ForceManager Mobile CRM, GoDaddy Domain Registration og mange flere.
  • Giver adgang til alle værktøjer fra én platform – det sparer tid og gør det lettere at skabe forandringer og forbedringer.
  • Alle dine data gemmes automatisk i mindst to dedikerede og sikre datacentermiljøer – som ligger på geografisk adskilte steder.
  • Udnytter serverne mere effektivt end den enkelte virksomhed kan. Fælles servere giver lavere omkostninger med lavere materiale- og energiforbrug, og det gavner også miljøet.
  • Support på dansk – både på software og hardware.
  • Anerkendt og lokal samarbejdspartner. Dustin Appmarket drives af Dustin. Med over 1000 medarbejdere er Dustin en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter med tilhørende tjenester. Dustin har været noteret på Nasdaq Stockholm siden 2015.

Vil du have hjælp til at finde det abonnement, der passer bedst til din virksomhed? Download Indkøbsguiden til Office 365 her .

Læs også:
Cloud-baserede samarbejdsværktøjer er i vækst i danske virksomheder
10 fordele ved tjenester i skyen
Appmarket buldrer frem

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags