IT-sikkerhed

Dustins backup til Office 365 beskytter dine data i skyen

Mange af vores kunder har migreret til skyen og er skiftet til Office 365. Andre står på spring til at gøre det. Men mange ved ikke, at Office 365 kun tilbyder begrænsede muligheder for at genoprette slettede filer og e-mails. Et skift til skyen betyder altså ikke automatisk, at du har backup. Ligesom da du havde din egen server, skal du supplere med en god backupløsning, der beskytter dine data, både mod brugerfejl og eksterne trusler.

Data kan også mistes i skyen

Selv i skyen kan der forekomme datatab. Nogle gange sletter medarbejdere data ved en fejl. Nogle gange sletter de data med vilje. Desuden rammes flere og flere virksomheder i dag af datatyveri og skadelig software.

Omkostningerne ved mistede data kan være meget høje. Både i form af den arbejdstid, der bruges til at genoprette dataene, og tab af kritiske data, som ikke kan genoprettes. Med Office 365 har du kun begrænsede muligheder for at genoprette slettede filer og e-mails. Slettet e-mail kan kun læses 60 dage tilbage. Mistede filer eller ældre versioner kan kun genindlæses 90 dage tilbage. Data, der er blevet ødelagt af skadelig software, kan i værste fald være mistet for evigt.

Backup fra Dustin – en enkel løsning til en lav pris

For at beskytte dine data har du brug for en pålidelig backupløsning, der kan forhindre tab af data, når du er skiftet til Office 365. Derfor har vi udviklet en backuptjeneste, der omfatter backup af alle dele af Office 365 – Exchange Online, Sharepoint, OneDrive for Business og Office 365 Groups og Teams.

Med backup fra Dustin behøver du ikke at installere noget. Du kan nemt søge efter mistede data og genoprette dem med et enkelt klik. Backup foretages op til 6 gange dagligt, så du ikke behøver at bekymre dig, uanset hvad der sker.

Du betaler kun en lav pris for denne backup pr. bruger og måned. Det betyder, at dit IT-miljø bliver langt mere fleksibelt og skalerbart – herunder backupfunktionerne – og det gør det lettere for dig at beregne omkostningerne for din systemløsning.

Backup ved migrering til Office 365

Vi hjælper også virksomheder med selve migreringen til Office 365. Ikke mindst for mindre virksomheder uden egne IT-ressourcer kan det være svært selv at gennemføre migreringen. Når du migrerer med hjælp fra os hos Dustin, har du også backup under selve migreringen, så du kan være sikker på, at ingen information går tabt.

Proaktiv support og rådgivning

Ud over selve backupfunktionerne og hjælp til migrering til Office 365 har du også adgang til proaktiv support og rådgivning. Vi hjælper dig med at tilpasse dit IT-miljø, efterhånden som din virksomhed udvikler sig.

Vil du vide mere om backup til Office 365 og vores andre cloud-tjenester?

Kontakt os, så fortæller vi mere.

Jeg vil gerne høre mere

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags