Infrastruktur

Derfor skal du satse på en privat sky

Skyens sikreste og mest driftssikre sted er i det private. Derfor kan en private cloud-løsning være din næste investering.

Private Cloud Er, som navnet antyder – dit eget cloud-miljø. Virksomheden får sin egen infrastruktur med servere.

”Som regel er det en løsning, der giver øget kontrol og sikkerhed. Det er derfor et naturligt valg for den virksomhed, der håndterer følsomme data. En privat sky giver desuden bedre muligheder for at tilpasse funk­tioner og grænseflader til virksomhedens egne behov,” siger Fredrik Reinius, IT-serviceekspert hos Dustin.

En anden variant er en privat sky, hvor brugeren i stedet får adgang til ressourcer - hardware, software og infrastruktur - der er dedikeret udelukkende til deres egen virksomhed.

Men ofte er det ikke et spørgsmål om enten-eller. Det vil sige enten privat eller offentlig sky.

”Det mest almindelige i dag er at have en hybrid løsning, hvor virksomhedskritiske applikationer eller ressourcer placeres i en privat cloud. For eksempel ting, der kræver øget tilpasning eller sikkerhed. Hvorimod tjenester, der er kendetegnet ved store mængder – f.eks. webbaseret e-mail, administreres i en offentlig sky.

Private Cloud-tjenesten kommer fra moderne datacentre, der er branchestandardsikrede. Altid med fuld sikkerhedskopiering, datagendannelse og indbygget redundans.

”I vores selvbetjeningsportal kan du i realtid se, hvor mange ressourcer virksomheden bruger og skalerer op eller ned efter behov. Du betaler kun for det, du bruger.

Dustins konsulenter sikrer, at dit IT-miljø altid er opdateret, tilgængeligt og overvåget 24/7. Fremtidige kilder til fiasko og alarmer identificeres og håndteres proaktivt. Hvis ulykken sker, tager Dustin det fulde ansvar og løser problemet.

Dette indgår i tjenesten

Fleksibilitet & omkostningsstyring

Slip for at skulle investere i fysiske servere. Betal kun for det, du bruger og skalér op og ned efter behov.

Overvågning & styring

Vi står for styringen, håndtering af hændelser af din serverinfrastruktur og sikrer, at dit IT-miljø er opdateret og overvåget. Døgnet rundt. Alarmer identificeres og håndteres proaktivt.

Lokal support

Få adgang til hurtig og effektiv support døgnet rundt – hele året.

Backup

Vi hjælper dig med at sikre dine data, uanset om de befinder sig på en server, en klientcomputer, en mobil eller i skyen.

Tilgængelighed

Vi har en tilgængelighed på 99,9 procent på vores hosting-tjenester. Moderne teknologi, dygtige konsulenter og pålidelig redundans betyder, at dit IT-miljø altid er tilgængeligt.

Grøn el

Vores topmoderne datacentre drives udelukkende af grøn elektricitet. Vores generatorer er drevet af miljøvenlig diesel. Strømforbruget er inkluderet i tjenesten.

Læs om vores cloudtjenester

Private Cloud

Private Cloud giver din virksomhed sit eget cloud-miljø med høj sikkerhed og garanteret tilgængelighed. Dette til en fast månedlig pris. Dustin tager ansvar for driften, vedligeholdelsen og supporten af serverparken.

Du kan desuden skalere op og ned efter behov.

Tjenesten leveres fra moderne datacentre, der er sikkerhedsklassificeret efter branchestandarder. Altid med fuld backup, gendannelse af data og indbygget redundans.

90 %

af alle virksomheder kommer til at bruge en eller anden form for cloud-tjeneste inden år 2022.

Kilde: International Data Corporation

Læs om vores cloudtjenester

Tekst: Robert Långström

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags