Infrastruktur

Commsec bliver nu Dustin

Da Commsec for to år siden blev en del af Dustin, styrkede vi vores udbud med spidskompetencer inden for sikkerhed og netværk. Nu er det blevet tid til, at integrere Commsec helt i virksomheden.

Commsec blev opkøbt af Dustin i efteråret 2015 og har siden da hjulpet os med at styrke vores udbud inden for tjenester og løsninger. Nu er det tid til det næste skridt, når Commsec integreres helt i virksomheden. Navnet Commsec forsvinder, men det indebærer ingen større forandringer for kunderne.

– Jeg ser det som win-win, at vi nu bliver Dustin. Vi får flere dygtige kollegaer, og vores kunder får adgang til en endnu bredere portefølje med kompetencer inden for både klassiske Commsec-tjenester og nye tilbud, siger Mats Johansson, tidligere General Manager Commsec og nu Delivery Lead, Solutions & Services Dustin Sverige.

Specialister inden for netværk og sikkerhed

Commsec har eksisteret siden 2004 og har i dag omkring 20 medarbejdere. De er alle højtspecialiserede tekniske specialister inden for netværks- og sikkerhedsløsninger til erhverv. I alt har Commsecs medarbejdere 200 certificeringer inden for Cisco-netværk, og i 2016 blev virksomheden en certificeret guldpartner. Certificeringen, som omfatter både teknisk kompetence og gennemgang af alle virksomhedens processer, betyder, at Commsec opfylder Ciscos krav til ekspertise og kan levere helhedsløsninger af høj kvalitet.

– Guldcertificeringen er et bevis på, at vi har høj teknologisk kompetence og gode leveringsprocesser. Vi har været nødt til at vise, at vi kan tage ansvar hele vejen, hvilket også omfatter de bløde værdier, siger Mats.

Udviklingen har gjort Dustin og Commsec til en vindende kombination på dagens marked. Commsec har virkelig spidskompetencer inden for alle de systemer, som får netværkstrafikken til at fungere på en tryg og sikker måde. Lige præcis sikkerhed er et spørgsmål, som ifølge Mats kun bliver mere og mere vigtigt:

– Sikkerhed findes i alt det, vi laver, og vi snakker altid om sikkerhed med vores kunder. Derefter er det op til dem at afgøre niveauet og de muligheder, de har brug for, når det for eksempel gælder om at følge og spore internettrafikken, siger Mats.

Med Commsecs viden i huset kan Dustin tage ansvar fra det, at projektet ligger på skrivebordet, indtil kunden er ude på internettet, og det handler ikke kun om computere. At flere ting tilsluttes til internettet betyder både muligheder og trusler.

– I mange store overbelastningsangreb er det ikke computere, der styrer. Det er webkameraer og andre tilsluttede gadgets. Det er derfor vigtigt at tænke bredt, når det gælder sikkerhed, siger Mats.

Helhedsløsninger og spidskompetencer

Med Commsecs kompetencer bliver Dustin en partner, som kan hjælpe CIO’en med at løfte hele virksomheden med smarte og heldækkende løsninger, særligt når man også kan tilføje kompetencerne fra andre virksomheder, som Dustin har opkøbt i de seneste år. Takket være opkøb indgår spidskompetencer fra Core Services, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq ICS, Purity IT, Resolute og Saldab i Dustin-familien. Nogle er under sit eget varemærke, andre er en integreret del af Dustin.

Kombinationen af Commsecs spidskompetencer og Dustins styrker, når det for eksempel gælder logistik og leveringssikkerhed, har sikret kunder som Academedia, der driver skoler på alle niveauer rundt omkring i Sverige og med i alt 60.000 brugere. Ambitionen er, at segmentet inden for netværks- og sikkerhedsløsninger skal blive ved med at vokse hos Dustin.

– Vores mantra er, at vi altid gør vores bedste for kunden. Vores førsteprioritet er at løse kundernes IT-udfordringer og sikre, at de kan fokusere på deres kerneforretning. Vi lukker aldrig en sag, før vi har fundet en løsning, siger Mats.

Læs også: Digital analyse gav bedre beslutninger