Infrastruktur

Betal kun for den kapacitet, du bruger

Ved at købe netværk som en tjeneste opnår du et stabilt og sikkert netværk til en fast pris. Sådan foregår det.

Netværk som tjeneste betyder, at leverandøren stiller et skalerbart netværk, der opfylder kundens behov, hvad angår ydeevne, tilgængelighed og vækst, til rådighed. Samtidig tager leverandøren også ansvar for overvågning og håndtering af den tildelte kapacitet.

Du betaler kun for den kapacitet, virksomheden rent faktisk bruger, og du slipper for tidskrævende indkøb og dyre investeringer. Leverandøren tager ansvar for levering og udvikling af tjenesten, så du i stedet kan fokusere på din virksomhed. Når virksomhedens behov ændrer sig, kan kapaciteten nemt justeres ned eller op, og nye tjenester lægges til.

Sådan køber du

Tjenesten Network er en af Dustins managed services. Den giver kunden en total løsning, der er tilpasset efter behov. Tjenesten dækker såvel trådløst som kablet netværk, og Dustin forpligter sig til at levere netværksfunktion i overensstemmelse med de aftalte krav. Konfiguration, proaktiv fjernovervågning, drift, opdateringer, support og afhjælpning af fejl er inkluderet. Sikkerheden ligger på højeste niveau. Sådan fungerer det:

– Vi lader en teknisk medarbejder foretage en undersøgelse på stedet med det formål at identificere den rette hardware til en optimal løsning. Det bliver sidenhen grundlaget for vores tilbud, hvor det nødvendige udstyr og konfiguration specificeres. Prisen tilpasses efter længden på aftalen og inkluderer vores totale ansvar for drift, overvågning, vedligehold, support og så videre, siger Torgrim Sunde, produktchef for netværk og sikkerhed hos Dustin.

I og med at prisen fastsættes pr. enhed, kan løsningen nemt og hurtigt skaleres både op og ned, hvis behovet ændres. Når det så småt bliver tid til at forny løsningen, kan man bare oprette en ny aftale baseret på ny hardware. Det gør det let for virksomheden at udnytte den hurtige, teknologiske udvikling.

Teknologien skal være en døråbner og ikke en bremseklods, fastslår Torgrim Sunde.

Vil du vide mere om tjenesten Network?

Læs mere

Læs også:

Derfor vælger flere og flere at købe netværk som tjeneste
Vores mest almindelige netværksfejltagelser

13 december 2019

Tags