IT-sikkerhed

Adobe-abonnement giver sikkerhed

Et abonnement på den nye Adobe DC-løsning sikrer alle adgang til de samme fordele på samme tid – og sikkerheden i håndteringen af pdf-dokumenterne er fortsat i top.

– Den nye generation af Adobe Acrobat er godt på vej ind på de danske arbejdspladser – og det er der god grund til. Fordelene er mange, brugervenligheden er i top, og så er sikkerheden tænkt med ind fra begyndelsen.

Det siger Anders S. Schwencke, software solution specialist hos Dustin. Han oplever, at både ansatte og IT-ansvarlige for alvor gør brug af de mange muligheder, Adobe Acrobat DC kan tilbyde. ”DC” står for Document Cloud, og er verdens mest komplette, digitale dokumentløsning, når det gælder oprettelse og håndtering af pdf-dokumenter, siger han.

Adobe DC gør samarbejdet nemmere

– Adobe DC gør det let at arbejde i teams, som ikke engang behøver at sidde på samme adresse. Det giver en øget fleksibilitet og effektivitet i hverdagen. Samtidig kommer der løbende og automatisk opdateringer, så alle arbejder på det samme niveau. Du sidder ikke pludselig med en tre år gammel version, der kan noget andet eller mindre end den seneste, og alle kan råde over de nyeste funktioner. Det er simpelthen en del af pakken, hvis du har et abonnement, forklarer Anders S. Schwencke.

Især sikkerheden ved f.eks. kontrakter, tilbud eller andre fortrolige dokumenter er vigtig. Det betyder, at hvert enkelt dokument kan klassificeres, efter hvem der kan læse det eller f.eks. skrive under, og med Adobe DC kan man altid sammenligne et dokument med tidligere udgaver og dermed tjekke, om der er sket ændringer. Du kan også markere et dokument med ”Udkast”, ”Fortroligt” eller noget helt tredje, alt efter behovet.

Altid opdateret– uanset hvor du er

– Hele vejen igennem kan medarbejderne gemme og synkronisere dokumenterne, og siden fortsætte præcist der, hvor de selv eller en anden sidst var i gang. Det er en enorm fordel, hvis du f.eks. har kørende sælgere på landevejen, som hele tiden skal være opdaterede. De kan følge med via iPad’en i bilen og dermed have de seneste, dugfriske informationer med til næste kundemøde, siger Anders S. Schwencke.

Adobe DC er som udgangspunkt cloud-baseret, men hvis kunden ønsker det, kan det også kobles op på en lokal server.

Som noget nyt fremhæver Anders S. Schwencke desuden, at den nyeste Adobe DC fungerer sammen med Microsoft Word for Mac, så det er let at oprette og redigere pdf-dokumenter i en høj kvalitet.

Kort om Adobe DC

Med det nye Acrobat Pro DC-abonnement kan du bl.a.:

  • Genkende tekst og korrigere for fejl side for side
  • Skab og eksportere pdf’er fra din mobile enhed
  • Tilføje lyd, video og interaktivitet
  • Sammenligne to versioner for at finde ændringer
  • Lav forhåndskorrektur og forberede til print

Prisen på et abonnement afhænger af antallet af licenser. Jo flere, jo billigere – hvis du f.eks. skal bruge 50 licenser, er det ca. 25 pct. billigere pr. stk., end hvis du skal bruge 10.

Tekst: Per Gregersen
Foto: Adobe

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags