Infrastruktur

5 gode argumenter for at købe netværk som tjeneste

Der er mange fordele, men nogle er vigtigere end andre. Vi har samlet 5 argumenter for, hvorfor du ikke skal investere i dit eget netværk men i stedet købe netværk som tjeneste.

1. Pålidelighed

En pålidelig netværksløsning er afgørende i dag, hvor stadig flere forretningskritiske systemer lægges i skyen. Når du køber netværk som en tjeneste, tager leverandøren det totale ansvar for, at din virksomhed får en pålidelig, robust og sikker løsning, som lever op til kravene om funktionalitet og tilgængelighed.

2. Skaler nemt op og ned

Virksomheder skal i dag hele tiden være klar til at håndtere hurtige forandringer og agilt kunne tilpasse sig skiftende forudsætninger. Med netværk som en tjeneste bliver din løsning nem at skalere, hvis netværksbehovet ændrer sig som følge af, at din virksomhed vokser, krymper, ændrer fokus eller begynder at anvende nye IT-løsninger.

3. Frigør tid til de forretningsnære områder

Det er ofte bedre, at den IT-ansvarlige eller IT-afdelingen bruger sin tid på mere forretningsnære områder, end at de bruger den på at holde øje med, at netværksmiljøet fungerer, som det skal. Med netværk som en tjeneste indgår al hardware og alle licenser i aftalen, og det samme gør drift, fjernovervågning, opdateringer, support og fejludbedringer.

4. Faste og forudsigelige omkostninger

Store investeringer i netværksudstyr kan være tunge for din virksomhed. Samtidig bliver omkostningerne for at opretholde kvaliteten på det rette niveau meget nemt uoverskuelige og usikre. Med netværk som en tjeneste betaler du et fast, forudsigeligt beløb, der er let at budgettere med, så du ved, hvad der skal til, for at virksomhedens reelle netværksbehov bliver dækket.

5. Prioriter investeringer, som skaber værdi

At eje netværksudstyr skaber ikke i sig selv værdi for din virksomhed, men det gør de muligheder netværket giver dig. I stedet for at binde kapital i udstyr, der hurtigt bliver forældet og skal opdateres, kan du prioritere investeringer, der hjælper dig med at skabe direkte værdi.

TIPS: Netværk som tjeneste

Du ved vel godt, at du kan få netværk som tjeneste hos Dustin. Så betaler du kun for den kapacitet, virksomheden rent faktisk bruger og slipper for tidskrævende indkøb og dyre investeringer. Vi tager ansvar for konfiguration, proaktiv fjernovervågning, drift, opdateringer, support, sikkerhed og udbedringer af fejl. Samtidig med at du som kunde kan fokusere på din virksomhed.

Læs mere om Network her

Læs også:

Hvad er fordelene ved et cloud-administreret netværk?
Vores mest almindelige netværksfejltagelser