Infrastruktur

10 fordele ved tjenester i skyen

Flere og flere virksomheder vælger at abonnere på cloud-baserede digitale værktøjer i stedet for at købe og installere programmer lokalt. Se filmen om, hvorfor det kan være en god idé at flytte IT-miljøet ud i skyen og læs om fordelene ved cloud-baserede tjenester.

Tag skridtet ud i skyen

I denne film fortæller Daniel Sundregård, Solution Technical Pre Sales Specialist hos Dustin, om tre gode grunde til at flytte det lokale IT-miljø ud i skyen.

Her nævner vi 10 af de vigtigste fordele ved cloud-baserede tjenester:

  1. Du kan vælge præcis de værktøjer, du har brug for, til at effektivisere rutineopgaverne, lette samarbejdet, holde flere korte og effektive webmøder, gøre det lettere at arbejde hjemmefra, nedbringe rejsetiderne og værne om miljøet.
  2. Dine medarbejdere kan samarbejde mere effektivt via skyen, for eksempel hvis de arbejder på fjernbasis eller er ude at rejse. For eksempel kan kolleger bruge Teams fra Microsoft til nemt at dele værktøjer som Skype, kalender, mail og Dropbox.
  3. Du betaler kun for de programmer og tjenester, som du faktisk bruger.
  4. Alle værktøjerne er tilgængelige fra en og samme platform. Det sparer tid og gør det lettere at skabe forandringer og forbedringer.
  5. Programmerne opdateres løbende, så du altid får støtte fra de nyeste værktøjer. Du slipper for store opdateringer, der medfører omfattende og pludselige ændringer.
  6. Der findes skræddersyede pakkeløsninger som f.eks. Office 365 til både pc og Mac. Her kan der indgå programmer som Outlook, Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Tjenester i Office 365 omfatter for eksempel Exchange, OneDrive, Teams, SharePoint, Yammer og Skype for Business. Der findes særlige pakker til både små, mellemstore og store virksomheder og organisationer.
  7. Dine servere er i skyen, så du ikke behøver at købe og opdatere dine egne servere. Du får brug for færre lokaler, alarmtjenester og anden beskyttelse af dine egne serverlokaler.
  8. Deling af servere med andre betyder næsten altid lavere omkostninger, fordi serverne udnyttes mere effektivt. Materiale- og energiforbruget mindskes, og det er godt for miljøet.
  9. Alle data gemmes automatisk i mindst to dedikerede og sikre datacentermiljøer – som ligger på geografisk adskilte steder.
  10. Mulighed for at modtage personlig support på dansk for alle produkter – fra den samme servicedesk.

Vil du vide mere?

Vores specialister fortæller gerne mere om vores cloud-tjenester. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette tjeneste eller løsning til din virksomhed.

Læs også:
Cloud-baserede samarbejdsværktøjer er i vækst i danske virksomheder
Hold styr på licenser med Dustin Appmarket
Appmarket buldrer frem

25 oktober 2018

Tags