Storage
Sikker cloud-lagring tilpasset til dit eksisterende IT-miljø

Lagring af data i en cloud-tjeneste har mange forskellige navne. Det kaldes blandt andet sky-lager, STaaS (STorage as a Service), og cloud-lagring. Med cloud-storage mener vi outsourcing af kundens datalagring og drift til vores cloud-tjeneste med datacenter.

Vi håndterer og sikrer kundedata i overensstemmelse med SLA-aftalen og myndighedskrav samt med udgangspunkt i vores ISO 27001-certificering inden for informationssikkerhed. Der er mange fordele ved at outsource datalagringen til os.

Lavere omkostninger

Anskaffelsesomkostningerne reduceres væsentligt ved at vælge cloud-storage. Udviklingen inden for lagringsteknologier udløser betydelige investeringer i udstyr, licenser, drift og support for enhver virksomhed.

Hurtig og enkel skalering

Kapaciteten i cloud-storageløsningen kan nemt skaleres op eller ned efter behov, og prisen afspejler til enhver tid ændringerne. Hvis kunden sletter data, reduceres prisen, og ved vækst i datamængderne øges prisen i henhold til aftalen. Kunden kan nemt øge sine datamængder uden at foretage nye investeringer i udstyr, og uden at prisstrukturen ændrer sig. Dustin tilbyder fuld fleksibilitet i dataforbruget.

Dette indgår i tjenesten:

  • Datalagring tilpasset til dit eksisterende IT-miljø.
  • Håndtering af information i overensstemmelse med serviceaftalen, myndighedskrav og ISO 27001-certificering for informationssikkerhed.
  • Alt fra vores eget datacenter i Norge.

For dig, der:

  • Ønsker at reducere dine investeringsbehov inden for hard- og software.
  • Vil placere din datalagring ved nogen med ekspertviden og frigøre tid i IT-afdelingen.
  • Vil kunne op- og nedskalere ved behov og kun betale for det, I bruger.

Vil du vide mere om tjenesten?

Kontakt os på [email protected] eller på telefon 78712323.