Microsoft Security Assessment
En analyse af din virksomheds sikkerhedsrisici

Med Microsoft Security Assessment analyserer vi din virksomheds sikkerhedsrisici i forbindelse med Microsofts produktportefølje og udarbejder en rapport med anbefalinger fra vores sikkerhedseksperter.

Oversigt over sikkerhedsrisici

IT-sikkerheden bliver stadigt vigtigere, fordi fjernarbejde bliver mere og mere udbredt, og cyberkriminaliteten bliver mere avanceret. Derfor er det vigtigere end nogensinde at have et integreret syn på sikkerhed. Ved hjælp af Microsoft Security Assessment hjælper vi dig med at få et overblik over de sikkerhedsrisici og behov, din virksomhed har i forbindelse med Microsofts produktportefølje.

Øjebliksbillede af IT-miljøet

Vurderingen hjælper med at identificere og planlægge sikre identiteter, sikker lagring af data og informationer, applikationer, klienter og anden IT-infrastruktur. Du får også et øjebliksbillede af IT-miljøet i forbindelse med Microsoft/Office 365 og aktuelle risici. På den måde kan du struktureret og sikkert afhjælpe risiciene og arbejde mere proaktivt med dem i fremtiden.

Hvad får du ud af Microsoft Security Assessment?

  • En tydelig rapport, der beskriver din virksomheds risici og sikkerhedsbehov
  • Et billede af, hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke sikkerhedsarbejdet
  • Anbefalinger fra vores sikkerhedseksperter

Hvordan foregår det?

research

1. Forundersøgelse

Vi gennemfører sammen en forundersøgelse, hvor vi fastsætter målet for evalueringen, identificerer vores og dine interessenter, fastsætter en fælles tidsplan og forventninger til projektet. Vi påbegynder også en evaluering ved hjælp af en undersøgelse, som vi udfylder sammen.

lists

2. Undersøgelse

Evalueringen fortsætter, hvor vi går i dybden, ved hjælp af et mere udførligt spørgeskema. Vi gennemgår Security Score, Shadow IT, Office 365 ATP, Windows Security og Attack simulator. Vi installerer også de nødvendige tjenester til dataindsamling, hvilket tager mindst to uger.

report

3. Rapport & køreplan

Når dataindsamlingen er gennemført, sammenholder vi de forskellige dele af undersøgelsen. Vi kommer med anbefalinger og forslag til tiltag (i prioriteret rækkefølge), som vi mener skal gennemføres for at lukke de huller, vi har fundet. Du får også en grundig gennemgang sammen med vores eksperter.

Vil du vide mere om tjenesten

Kontakt os på 78 71 23 23

Mandag - fredag
08:00-16:00