Detect & Response
Proaktiv beskyttelse mod cyberangreb døgnet rundt

Fuld beskyttelse

50 procent af små og mellemstore virksomheder har oplevet et cyberangreb i de seneste år. I takt med at metoderne bliver stadig mere avancerede, og vi arbejder fra forskellige steder, er det helt afgørende at have en sikkerhedsløsning, der beskytter dig mod den menneskelige faktor. Samtidig kan det være dyrt og vanskeligt at finde de relevante kompetencer inden for IT-sikkerhed.

For at løse det har vi skabt en sikkerhedstjeneste, hvor selv små og mellemstore virksomheder kan få professionel beskyttelse mod datatyveri. Sammen med den globale cybersikkerhedsvirksomhed TrueSec kan vi tilbyde markedsledende kompetencer, som tidligere kun har været tilgængelige for større virksomheder med egen IT-afdeling. Du får en fuldt dækkende beskyttelse mod f.eks. phishing, ransomware og andre former for indtrængning, som ofte sker via slutbrugeren.

Jeg vil gerne vide mere

Dette indgår i tjenesten:


  • Rapportering af hændelser 24/7
  • Undersøgelse af hændelser
  • Sikkerhedsautomatisering
  • Sikkerhedsanbefalinger
  • Fast pris pr. medarbejder pr. måned

Hvad omfatter tjenesten?

Når vi opdager en afvigende adfærd eller et angreb, stopper vi med det samme. Derefter sender vi en hændelsesrapport til dig og foretager en undersøgelse af, hvad der er sket. Din virksomhed kan fortsætte som normalt, fordi vi overvåger proaktivt.

Hvad er fordelene ved Detect & Response?

Detect & Response er en administreret tjeneste. Det betyder, at vi overvåger dit system døgnet rundt. Uanset om du bliver ramt én eller tusind gange, stopper vi et datatyveri, inden katastrofen bliver en kendsgerning. Der er ingen grænser for, hvor mange data vi kan overvåge, eller hvor mange hændelser vi håndterer. Det er snarere sådan, at jo flere data vi har adgang til, desto bedre bliver sikkerheden.

Du får forudsigelige og skalerbare omkostninger med en fast pris pr. bruger pr. måned. En berettiget investering i betragtning af, hvor meget bare en enkelt indtrængning kan koste i form af tid, penge og tab af personoplysninger.

Passer Detect & Response til min virksomhed?

Tjenesten er designet til små og mellemstore virksomheder, der ønsker en fleksibel og omkostningseffektiv sikkerhedsløsning uden at skulle ansætte egne kompetencer. Detect & Response er baseret på Microsoft Defender og passer derfor til dig, der bruger vores tjeneste Modern Workplace eller som har Microsoft 365. . Måske har du Microsoft Defender uden at vide, hvordan den skal bruges? Så er det nemt at tilføje Detect &Response.

Har du ingen af disse løsninger i dag? Kontakt os, så hjælper vi dig.

Vil du vide mere?

Udfyld dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig snarest.