Cisco Umbrella
Sikre klienter, uanset hvor de er

Cisco Umbrella er en sikkerhedsløsning til dig, der vil beskytte din virksomheds klienter. Uanset om dine brugere er på kontoret, derhjemme eller på farten uden for virksomhedens netværk og firewalls.

  • Vær beskyttet mod både kendte og mulige trusler
  • Slip for at investere i fysisk udstyr eller hardware
  • Sæt en tidlig stopper for angreb ved hjælp af Artificiel intelligens
  • Beskyt alle virksomhedens enheder, også IoT og krypteret trafik.

Lad dine brugere arbejde hvor de vil

En tydelig trend i dagens arbejdsliv er, at dine brugere vil kunne arbejde, hvor og når de vil. Organisationer, som vil være på forkant, opfylder det ønske. Samtidig ser vi en stigning i antallet af cybertrusler og angreb mod brugere, der arbejder mobilt.

Mange virksomheders sikkerhedsløsninger sikrer ikke det mobile arbejde med en sikker tilslutning. Og information og medarbejdere skal uanset situationen være beskyttede. Derfor har IT-afdelinger brug for at sikre, at brugere kan arbejde sikkert og smart, uanset hvor de er.

Hvordan fungerer Umbrella?

Umbrella er en brugervenlig sikkerhedsløsning, som beskytter din virksomheds klienter. Med en daglig analyse af 120 milliarder domæneforespørgsler finder og blokerer tjenesten mistænkelige og sortlistede domæner. Og ved hjælp af AI kan den også forudsige fremtidige angreb fra nye kilder.

Angreb stoppes tidligt, og inficerede klienter identificeres hurtigt. Nye og eksisterende trusler afværges automatisk, og forespørgsler blokeres proaktivt, allerede inden en tilslutning er oprettet.

Smart sikkerhedsløsning på nogle få minutter

Umbrella kræver ikke fysisk udstyr og installeres hurtigt. Tjenesten beskytter automatisk de enheder, der er tilsluttet til virksomhedens lokale netværk. Beskyt dit varemærke, din forretning og dine data med Umbrellas DNS-beskyttelse. Det bliver altså ikke nemmere.

Dette indgår i tjenesten:

  • Cisco Umbrella
  • Umbrella Roaming Client
  • Support

Vil du vide mere om tjenesten?

Kontakt os på [email protected] eller på telefon 78712323.