Backup
Fuld kontrol med skræddersyede backupløsninger

Læg din backup ved os og få en backup-løsning tilpasset dine behov. Slip for vedligeholdelse og engangsinvesteringer i hard- og software og betal kun for det, du bruger.

Vi leverer vores egen backuptjeneste, som er skræddersyet til den enkelte kundes behov og IT-miljø. Vi har fuld kontrol over alle elementerne i vores backuptjeneste og er ikke afhængige af tredjepartsleverandører med hensyn til oppetid, stabilitet eller support.

Sikkerhed og fleksibilitet

Vi lagrer dataene i vores eget datacenter, som har et meget højt sikkerhedsniveau, med alle juridiske og sikkerhedsmæssige fordele, det giver vores kunder. Vi designer, implementerer og driver den backupløsning, der passer bedst til din virksomhed, og vi kan levere hele spektret af backuptjenester.

Kunden kan vælge at købe vores koncept, en lokal løsning i eget datacenter, hybride løsninger eller backup som ren cloudtjeneste.

Cloud-portal

Med Backup as a Service fra Dustin får du som kunde adgang til vores unikke, egenudviklede cloud-portal. Dette værktøj giver til enhver tid vores kunder fuldt overblik over deres eget backupmiljø i et enkelt skærmbillede.

Cloud-portalen giver dig fuld kontrol over dit forbrug, tendenser i IT-miljøet, og omkostningerne fordelt på afdelingsniveau.

Erfaring

Vi har store kunder på vores kundeliste med stabile og langsigtede BaaS-løsninger fra Dustin. Vi har flere alternative leverandører af BaaS-teknologi og kan garantere, at vi har løsninger, der passer til dit eksisterende IT-miljø.

Dette indgår i tjenesten:

  • Fuld kontrol over backup og lagring af data.
  • Perfekt beskyttelse mod kryptovirus.
  • Backup af lokal infrastruktur, hybrid og cloud.
  • Prisgaranti mod tilsvarende løsninger.
  • Adgang til markedets bedste kompetencer.

For dig, der:

  • Kun vil betale for det, I bruger.
  • Vil sikre dig mod konsekvenserne af uforudselige dataproblemer.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.