Sådan fungerer software, der er tilgængelig for download

Vil du købe software, men slippe for leveringstid, cd’er og bokse? Så bør du overveje software, der kan downloades. Vi tilbyder nemlig masser af software, du kan downloade, så snart du har gennemført din ordre.

Hvilke produkter kan downloades?

For at finde ud af, om produktet er tilgængeligt for download, skal du se dets lagerstatus. Står der ”Tilgængelig for download”, kan produktet downloades.

Gennemfør ordren som normalt og følg derefter alle trin i købsprocessen. Når du har gjort dette, modtager du en ordrebekræftelse, hvori det oplyses, at betalingen bearbejdes. Når betalingen er gennemført, kan du downloade produktet.

Hvordan downloader jeg mit produkt?

  1. Efter gennemført betaling eller godkendt kredit behandles din ordre normalt inden for 30 minutter.
  2. Download af din ordre sker via en ekstern portal, som hedder Activate Here. Du vil modtage en e-mail fra [email protected] med oplysninger om, hvordan du opretter en konto og downloader din ordre. Har du ikke modtaget en e-mail? Tjek din mappe med uønsket post.
  3. Når du har bekræftet købet i Activate Here, får du adgang til en aktiveringskode, som du bruger til at downloade dit produkt. Det kan gøres på to måder. Enten får du:
    • En aktiveringskode og et link til download direkte i portalen, eller
    • En indløsningskode, som du derefter bruger til at hente en aktiveringskode direkte hos producenten.

Har du spørgsmål om, hvordan du downloader dit produkt? Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig.