En fleksibel netværksløsning, som møder dine krav.

En fleksibel netværksløsning, som møder dine krav.

En fleksibel netværksløsning, som møder dine krav.

Zyxel Nebula

Gør netværksadministrationen nemmere, spar tid og få et bedre overblik med Nebula Cloud Network Management fra Zyxel. I Nebula-familien indgår alt, du skal bruge for at bygge et komplet netværk i form af access points, switche og firewalls - samtlige er designet til at administreres i skyen. At installere et Nebula-kompatibelt produkt tager kun et par minutter - du behøver ikke en gang at tage det ud af kassen.

Med den gratis Nebula-platform vil Zyxel effektivisere netværksadministrationen og gøre det nemmere at idriftsætte, administrere og overvåge netværket. Det er den perfekte løsning for virksomheder, som har netværk flere fysiske steder, men også for virksomheder i vækst, som ikke ved, hvordan behovet vil se ud i morgen.

Se alle Zyxel Nebula-produkter

Omkostningsfri netværksadministration

Med den gratis tjeneste får du adgang til alle de grundlæggende funktioner. Deriblandt opsætning af op til 8 forskellige SSID og VLAN pr. organisation, gæstenetværk, PoE Scheduling, adgang til 7 dages rullende rapporter og Facebook-login. Hvis der er brug for mere avancerede funktioner, tilbyder Zyxel flere forskellige alternativer for at matche dit behov.

Alle de produkter, du har brug for

I Zyxels Nebula-familien finder du access points, switche og gateway-enheder. Hvem ved, hvad du har brug for i morgen?

Hurtig idriftsætning

Et Nebula-kompatibelt produkt tager kun et par minutter at installere. Brug nemt Nebulas app for at tilføje enheder i grænsefladen og det netværk, du vil administrere ved at bruge QR-koden på produktets kasse.

Centraliseret administration

Zyxel Nebula Cloud Management lader dig lave effektive og proaktive analyser af trafik og netværksbrug. I den webbaserede grænseflade kan du overvåge klienter, databrug og meget mere.

Bliv mere proaktiv

Med Nebula-platformen kan du arbejde proaktivt og tidligt opdage eventuelle problemer.