Gør netværkshåndteringen lettere, spar tid og få et bedre overblik med Nebula Cloud Network Management fra Zyxel. I Nebula-familien indgår alt, du skal bruge for at bygge et komplet netværk i form af access points, switche og firewalls – samtlige er designet til håndtering i skyen. At installere et Nebula-kompatibelt produkt tager kun få minutter – du skal ikke engang tage den ud af kassen.

Med den gratis Nebula-platform vil Zyxel effektivisere netværkshåndteringen og gøre det lettere at idriftsætte, administrere og overvåge netværket. Det er den perfekte løsning for virksomheder med netværk på flere fysiske lokationer, men også for virksomheder i vækst, som ikke ved, hvordan behovet ser ud i morgen.

Se alle Zyxel Nebula-produkter

NebulaFlex – Den nemme vej

Skift nemt mellem standalone og Zyxels licensfrie cloud-platform Nebula uden at skulle bruge tid på installation af yderligere soft- eller hardware. Legende let.

Overvåg og konfigurer. Når og hvor som helst

Administrer dit netværk når og hvor som helst ved at bruge Nebula, Zyxels licensfri cloud-platform.

Du får adgang til opdateret netværksinformation, central administration og kontrol over dit netværk, selv når du er på farten.

NebulaFlex-kompatible produkter

Switche

NebulaFlex er kompatibel med mange af Zyxels switche. Udbuddet inkluderer GS1920v2-serien og XGS1930-serien for 10G uplink (begge serier fås med og uden PoE).

Skift nemt mellem standalone (smart administreret) for traditionel installation eller centralt administreret via Zyxels licensfri cloud-platform Nebula.

Trådløse access points

NebulaFlex-kompatible access points kan bruges i to indstillinger. Du kan når som helst og med nogle få klik nemt skifte mellem standalone eller Zyxels licensfri cloud-platform.

Gratis netværkshåndtering

Med denne gratis tjeneste får du adgang til alle de grundlæggende funktioner. Deriblandt opsætning af op til 8 forskellige SSID og VLAN pr. organisation, gæstenetværk, PoE Scheduling, adgang til 7 dages rullende rapporter og Facebook-login. Har du brug for mere avancerede funktioner, tilbyder Zyxel flere forskellige alternativer for at matche dit behov.

Alle de produkter, du har brug for

I Zyxels Nebula-familie finder du access points, switche og gateway-enheder. Hvem ved, hvad du skal bruge i morgen?

Hurtig idriftsætning

Et Nebula-kompatibelt produkt tager kun et par minutter at installere. Brug nemt Nebulas app for at tilføje enheder i grænsefladen og netværket, du vil administrere, ved at scanne QR-koden på produktæsken.

Centraliseret administration

Zyxel Nebula Cloud Management lader dig gennemføre effektive og proaktive analyser af trafik og internetbrug. I den webbaserede grænseflade kan du overvåge klienter, databrug og meget mere.

Bliv mere proaktiv

Med Nebula-platformen kan du arbejde proaktivt og opdage problemerne i et tidligt stadie.