HP print och toners

Oplev Windows 10

Køb en computer, tablet eller telefon med Windows 8.1 og få Windows 10.

Windows 10 har mange nye funktioner, som vil gøre din hverdag nemmere. Den populære startknap er tilbage, de har tilføjet en kraftfuld funktion for det virtuelle skrivebord og en mere universel platform end før. Lige nu får du Windows 10 med i købet, når du køber en computer, tablet eller telefon med Windows 8.1 hos Dustin.

Et trygt valg

Windows 10 er blevet udviklet på baggrund af feedback fra millioner af mennesker. Det gør, at du kan være sikker på, at alt fungerer, som du vil. Det er desuden nemt at holde Windows 10 opdateret, så du altid får en god oplevelse med de bedste funktioner og den seneste beskyttelse mod vira, phishing og skadelig kode.

En mere personlig browser

Den helt nye browser Microsoft Edge er tilpasset dig som bruger. Skriv direkte på hjemmesider og del bagefter dine noter. Læs artikler online uden forstyrrelser og få personlige anbefalinger i adressefeltet. Det er nogle af funktionerne, som gør det nemt at arbejde opkoblet.

Spil på det næste niveau

Xbox kommer til Windows. Xbox enorme spil-community Xbox Live er indbygget i Windows 10. Med Xbox-appen i Windows 10 kan du tilslutte og spille på flere måder, uanset hvor du er. Dine spil, venner, resultater og achievements følger med i både din Xbox One- og Windows 10-enhed, og du kan ovenikøbet bruge din Xbox-controller. Windows 10 udvider Xbox-oplevelsen og gør det muligt at streame Xbox One-spil til din computer eller tablet.**

Til alle enheder

Gem dine filer på OneDrive, så har du adgang til dem og kan dele dem overalt. På denne måde kan du medbringe film, musik og billeder, uanset hvor du er. 15 GB lagring indgår uden ekstra omkostninger.

Magisk effektivitet

Cortana*** er din personlige, digitale assistent, som med tiden lærer dig at kende. Cortana fungerer på alle dine enheder; både computer, tablet og telefon. Så kan du lave mere og glemme mindre.

Information om tilbuddet:

  • Køb en kvalificeret Windows-enhed.
  • Hent din gratis opgradering, når den er tilgængelig, på windows.com/windows10upgrade.

*Windows 10 er en gratis opgradering i en begrænset periode til kvalificerede Windows 7- og Windows 8.1-enheder (herunder enheder, du allerede ejer). Vi tilstræber, at de fleste af disse enheder er kvalificerede, men der er visse krav til hardware og software, og tilgængeligheden af funktioner kan være forskellig fra enhed til enhed. Tilgængeligheden af en Windows 10-opgradering for Windows Phone 8.1-enheder kan variere afhængig af OEM, mobiloperatør eller udbyder. Enhederne skal have forbindelse til internettet, og Windows Update skal være aktiveret. Der skal muligvis betales gebyrer til din internetudbyder. Windows 7 SP1 og Windows 8.1 Update kræves. Nogle versioner er udelukket: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise og Windows RT/RT 8.1. Active Software Assurance-kunder, der benytter volumen-licensering, har mulighed for at opgradere til Windows 10-virksomhedstilbud uden for dette tilbud. Du kan finde oplysninger om kompatibilitet og vigtige installationsoplysninger på enhedsproducentens website og www.windows.com/windows10upgrade **Xbox Live-funktioner er kun tilgængelige i understøttede spil i lande, hvor Xbox Live understøttes. Se xbox.com/live/countries. Et begrænset antal spil, der er tilgængelige i 2015, understøtter spil på tværs af enheder. Flere spil vil følge. Stream til én enhed adgangen. Streaming med multiplayer fra Xbox One kræver et hjemmenetværk og medlemskab af Xbox Live Gold (sælges separat). Gold kræves også til multiplayer-spil på Xbox One. DirectX 12 er kun tilgængelig for understøttede spil og grafikchips. ***Cortana er tilgængelig på udvalgte markeder ved lanceringen. Oplevelsen kan variere efter område og enhed. App-tilgængelighed og -oplevelse kan variere efter marked. Noget indhold sælges særskilt.