Hold møde hvor som helst med Lync

I dag er mange ikke længere afhængige af, hvor de befinder sig for at kunne udføre sit arbejde. Arbejde er ikke længere et sted, man tager hen til, men noget man gør. Samtidig vokser, ifølge Emelie Ekblad, Microsofts produktmarketingchef for Lync, SharePoint og Yammer, en ny social kultur frem blandt både forbrugere og virksomheder.

– Man forventer i større grad, at man kan have de samme hurtige og enkle løsninger til kommunikation og samarbejde både i virksomheden og privat. Det er helt naturligt, at man på en nem og smart måde vil kunne skabe forskellige slags mødelokaler, med eller uden video, og med et valgfrit antal deltagere. Det er på linje med den sociale adfærd, der vokser frem i dag, siger hun.

I gang med nogle få klik

Fordelene med Lync er fleksibiliteten i, at man med nogle få klik kan deltage og sætte møder op med interne såvel som eksterne deltagere. Man kan mødes uanset tid, plads og enheder, og hvor det passer jer bedst.

– Med Lync, som en vigtig bestanddel i Enterprise Social, kan man kommunikere på helt valgfrie måder – chat, video eller foretage almindelige opkald. Derudover findes en stor enterprise-funktionalitet. Man kan f.eks. dele skrivebord eller præsentationer, håndtere mødedeltagere, optage mødeindhold og meget mere, fortsætter Emelie Ekblad.

Testversion

Hvis man er nysgerrig på Lync, kan man downloade en gratis testversion af Office 365 og simpelthen klikke rundt og føle sig frem. Lync tilbydes til virksomheder i tre forskellige niveauer, som alle med fordel kan købes i Office 365’s E-planer. I ”Core”-niveauet indgår de grundlæggende funktioner som status og chat. I ”Enterprise”-niveauet indgår også video- og mødefunktionalitet. I ”Voice”-niveauet får man fuld telefonifunktionalitet.

Fokusér på brugerne

– Hvis man køber Lync som en del af Office 365 findes alt ”som funktion”. For at sikre en nem implementering kan man få hjælp af Microsofts partnere. Jeg anbefaler, at man fokuserer ekstra på brugerne og ikke stirrer sig blind på teknologien. Brugere, som ved, hvordan de kan bruge de sociale værktøjer, får simpelthen mere værdi ud af dem, siger Emelie Ekblad.

Faktum er, at mange allerede i dag sidder på rettighederne til at køre Lync, hvilket desuden gør det til en meget omkostningseffektiv løsning. Erfaringer viser, at investeringer i en Lync-implementering betaler sig, og at de totale ejeomkostninger udvikles positivt, specielt hvis man i dag sidder med flere forskellige systemer til kommunikation og gamle PBX-løsninger for telefoni.

Software

Kontakt os på 7013 7040 eller [email protected] så hjælper vi dig med Lync.

Headsets

Lync-optimerede headsets giver en problemfri integration af headsets i jeres Lync-miljø. De er tilpassede for at kunne tilsluttes og være klare til brug – plug and play.

Videokonference

Uanset om det er en eller flere personer, som skal deltage i en videokonference findes produkter, som er optimerede til at løse jeres problemer.

Konferencetelefoni

Det er både nemt og smart at foretage opkald via Lync. Med en konferencetelefon baseret på Lync kan flere deltage i samtalen.