Smartere kommunikation.

LOGITECH UGE 9.-15. NOVEMBER

Opgradér kontoret med udvalgte produkter fra Logitech. 

Logitech vecka

Alle produkter i kampagnen

Unified Communications

Logitechs ConferenceCam-produkter kombinerer professionel lyd og HD 1080p-video med lave omkostninger og giver mulighed for at holde videokonferencer med et stort publikum.

Nu kan alle rum, fra hjemmekontorer til konferencerum, bruges som mødelokaler med videokapacitet. Med Logitechs EK-produkter og programuafhængige alt-i-ét-løsninger til lyd- og videokonferencer bliver direkte samarbejde en virkelighed allerede i dag. Headsets i virksomhedsklassen for komfortabelt brug og produktivitet hele dagen med materialer af højeste kvalitet for elegance og komfort.

Højtalere

Lad rummet fyldes af mægtig lyd fra specialudformede højtalere, som giver dig en komplet oplevelse af musik, spil og film.

Med et fremadrettet baselement får du en dyb, dynamisk bas, der omslutter dig med musik.  

Mus

Placér den lille Logitech® Unifying-modtager i din bærbare computer og lad den sidde.

Du kan desuden tilføje flere enheder. Tilslut. Glem. Tilføj flere enheder. Brug Logitechs mus i op til tre år uden at skulle skifte batteri. Du sparer både tid og penge samtidig med, at du gør en indsats for miljøet. Alle mus har smart kontrol og nem navigation.

Tastatur

Lave og lydløse taster, som gør det nemt og komfortabelt at skrive lynbeskeder, e-mails og andre tekster.

Logitech har et bredt sortiment af trådløse tastaturer, ergonomiske tastaturer, tastaturer til multimedia og tastaturer med Bluetooth.