Fokus

Den nye arbejdsmåde.

Sådan kan du mobilisere dine workflows.

Kontakt os

Aktivitetsbaseret er det nye sort

Hvad skal hver medarbejder bruge for at udføre så godt et arbejde som muligt? Og hvordan kan man øge produktiviteten? Vi har talt om mobilitet og nye arbejdsmåder med Göran Åsen, General Manager Personal Systems hos HP. .

Trenden i arbejdslivet er færre faste pladser, mindre skrivebordsplads og en stigende efterspørgsel på enheder, så vi kan arbejde effektivt, uanset om vi har et spontant møde på kontoret, forbereder en PowerPoint-præsentation i lufthavnen eller læser e-mails derhjemme.

– Et aktivitetsbaseret kontor har IT-udstyr, så hvert individ kan være produktivt og holde møder på valgfri plads. Fra at have haft møder på faste tidspunkter, hvor du er på plads hele timen, til at have en mere tilpasset arbejdsmåde. Smarte løsninger, så vi kan være mobile både på og uden for kontoret uden at miste produktivitet i fremtiden, siger Göran Åsen.

I dag bruger vi meget tid på Skype for Business, og ifølge Göran Åsen er det vigtigt, at enheden, vi bruger, giver os forudsætninger for at mødes på en nem måde.

– Med HP Slice trykker du bare på call, så er alle trådløst i gang i mødelokalet eller via Skype på 25 sekunder. I den nærmeste fremtid slipper vi formentlig for at tilslutte til forskelligt konferenceudstyr – det vil selv registrere, hvad du skal præsentere og hente informationen direkte fra skyen, fortæller han.

3-i-1 gør dig supermobil

Med formålet at øge vores mobilitet har HP fremstillet verdens første 3-i-1-enhed, Elite X3. Til forskel fra en 2-i-1-enhed fungerer Elite X3 som en kombineret mobiltelefon og komplet pc takket være Windows 10 Mobile. Til Elite X3 fås en dockingstation for tilslutning til en stor skærm og tastatur, hvilket giver dig en stationær arbejdsplads. Du kan også øge mobiliteten med en lapdock (bærbar pc med et batteri, tastatur og skærm), der kommunikerer trådløst med din mobile enhed, hvis du vil være endnu mere produktiv på f.eks. hotelværelset.

  Et aktivitetsbaseret kontor har IT-udstyr, så hvert individ kan være produktivt og holde møder på valgfri plads. Fra at have haft møder på faste tidspunkter, hvor du er på plads hele timen, til at have en mere tilpasset arbejdsmåde. Smarte løsninger, så vi kan være mobile både på og uden for kontoret uden at miste produktivitet i fremtiden.

Takket være Microsoft Continuum får du den rette opløsning på den store skærm, når du tilslutter til docken eller trådløst. Elite X3 har desuden plads til to SIM-kort, hvis du både skal være tilgængelig privat og på arbejde. Du slipper næsten helt for at tænde en computer, hver gang du skal gøre et mere avanceret job end at læse e-mails, og det åbner op for nye effektiviseringsmuligheder.

– Du kan f.eks. installere dockingstationer med skærm på kontoret og have 10 lapdocks til udlån ved behov. For IT-afdelingen er det interessante ved dette produkt, at det omfattes af samme sikkerhedsløsninger som de øvrige klienter, da den bygger på Windows. Jeg synes, det er trygt at få adgang til alt i skyen via én enhed, og som gør en PowerPoint-præsentation læsbar på en 6’’-skærm eller på en stor skærm i mødelokalet, siger Göran Åsen.

En anden stor fordel ved en 3-i-1-enhed er, at den gør det nemt at mobilisere workflows. Göran Åsen mener, at Elite X3 er en unik kombination af performance, funktionalitet og sikkerhed, der muliggør implementering af effektiv mobilitet.

– For at maksimere produktiviteten på arbejdspladsen ud over Office 365, er det nødvendigt med en form for virtualiseringsløsning, så du har forretningssystemer og apps i skyen. Virksomheder, der har et specifikt virtualiseret forretningssystem kan tilføje det i HP Elite X3. Og mangler man en virtualiseringsløsning, har vi noget, vi kalder HP Workspace som supplement til Citrix og VM Ware, så du kan virtualisere ønskede applikationer, siger han.

Göran Åsen
General Manager Personal Systems, HP

Se hele udbuddet fra HP her »