Nyhed

Høj performance og effektivitet.

Med 9PX-serien beskyttes kritisk IT-udstyr.

Nyhed

Powerfaktor 1,0

En vigtig funktion i disse innovative UPS-produkter er powerfaktor på 1,0, som betyder at VA-effekt (voltampere) er identisk med Watt-effekten. Det betyder at 9PX UPS anlægget kan levere strøm til mere udstyr ved en given mærkeeffekt end traditionelle UPS anlæg i klassen. Resultatet er, at brugeren kan udnytte strømmen i sin UPS meget bedre – typisk 11 % mere strøm.

Energy Star-mærket

Eaton 9PX-UPS serien er alle Energy Star-mærket og imponerer med exceptionel høj effektivitet. Modellen kan opnå en effektivitet på minimum 94% i online driftstilstand, hvilket reducerer energiomkostninger og kølekrav. Dette minimerer igen driftsomkostninger og miljøpåvirkning.

Fleksibel formfaktor

Eatons nye 9PX-UPS fås i 2U-versioner, som effektivt udnytter pladsen i traditionelle dybe IT-racks, og i 3U-versioner, som er perfekte til brug i mindre kabinetter med begrænset dybde eller til beskyttelse af traditionelle IT-tower-enheder.

Double Conversion On-Line teknologi

De nye 93PX UPS-systemer er af typen On-Line. Det betyder dobbeltkonverterende teknologi, der giver effektiv beskyttelse mod strømkvalitetsproblemer af enhver type, og de har indbygget automatisk intern bypass til bystrøm, for at kunne opretholde byforsyning i tilfælde af overbelastninger eller fejl på UPS-enheden.

LCD display

Alle modeller har en indbygget drejeligt LCD display, som viser alle statusoplysninger og driftsstatistikker. Desuden leveres overvågning af energiforbrug helt ned til udgange på gruppeniveau. Kontrol af op til to belastningsgrupper fremmer fortløbende opstart, prioriteret nedlukning af ikke-vigtigt udstyr og fjernbetjent genstart af låste servere.

Forlænget batterilevetid

Eatons Advanced Battery Management-system (ABM™) forlænger batterilevetiden med op til 50%, og når batterierne skal udskiftes, sørger hot-swap-funktionaliteten for, at det kan gøres uden at afbryde strømforsyningen til det tilsluttede udstyr. 9PX UPS oplyser selv, hvornår der skal skiftes batterier.

Klar til virtualisering

Virtualiseringsklare netværksversioner af de nye 9PX UPS muliggør tæt integration med virtuelle miljøer fra VMware, HyperV, RedHat og Citrix m.fl. De gør det nemt at implementere automatiske regler for disaster recovery eller frakobling af belastning i forbindelse med strømsvigt. Derudover kan 9PX også overvåges gennem de populære cloud-tjenester; VMWare vRealize og Microsoft MS SCOM.