Fokus

Få den performance du har brug for.

Bedre performance, større mulighed for automatisering og indbyggede sikkerhedsfunktioner.

Kontakt en rådgiver

Byg det moderne datacenter

Den nye generation af PowerEdge-servere fra Dell EMC åbner op for nye muligheder. Bedre performance, større muligheder for automatisering og indbyggede sikkerhedsfunktioner gør de nye servere til ideelle byggeklodser ved modernisering af datacentret.

I sommer startede Dell EMC lanceringen af den 14. generations PowerEdge-servere. Der udkom nye maskiner med væsentligt forbedret performance baseret på Intels Skylake-processorer. Ifølge Roger Andersson, serverspecialist hos Dell EMC, åbner de op for store muligheder.

- Den nye servergeneration bliver en fleksibel, højtydende byggeklods til det moderne datacenter. Dette er f.eks. en perfekt server til virtualisering, hyperkonvergeret infrastruktur, softwaredefineret lagring og højtydende databaser, siger han.

Fokus på sikkerhed

Et andet område, som Dell EMC har arbejdet meget med, er sikkerheden. Når flere og flere gadgets skal være opkoblet, opstår der nye sikkerhedsrisici. At mange hackere vælger at fokusere på virksomhedens servere er i dag et stigende problem. Det, Dell EMC kan gøre, er at sikre serverne under det niveau, hvor sikkerhedsafdelingen normalt kan arbejde, hvilket betyder antivirus og firewalls.

  - En ting, vi har gjort for at forbedre sikkerheden, er at integrere en stak af vores offentlige krypteringsnøgler i hardwaren. Det gør, at serveren er svær at manipulere, fortæller Roger Andersson.

Forenklet administration med nye iDRAC

Når det gælder automatisering, er der dybdegående funktioner, som er indbyggede i hardwaren. I 14. generationens servere kan mange administrationsopgaver automatiseres.

Administrationskonsollen iDRAC har i sin tur fået en HTML5-baseret grænseflade, som gør den mere brugervenlig og dobbelt så hurtig. Hvis serveren bestilles med Quick Sync-funktion, kan brugeren udføre stort set al hardwareadministration fra mobiltelefonens skærm.

Få den performance, du har brug for

Med den 14. generations servere kan du være sikker på, at performancen både klarer nutidens og morgendagens teknologi.

- Mere og mere software understøtter voksende teknologier, som f.eks. NVMe-diske eller Storage Class Memory. For at kunne installere teknologien og give applikationerne den nødvendige performance, vil du ganske enkelt have brug for den nye generations servere, siger Roger Andersson.

Roger Andersson
Serverspecialist hos Dell EMC

Se hele udbuddet fra Dell her »