Jabra Evolve headset
D-link

Ved at integrere smarte produkter i dit hjemmenetværk bliver dit hjem smartere end nogensinde

Du kan f.eks. nemt få adgang til central lagring for hele familien gennem et tryk på en knap på din telefon, tablet eller computer. Du kan i realtid følge med i, hvad der sker i dit hjem, garage eller sommer og få advarsler, hvis noget uforudsigeligt sker. Du kan holde styr på, at børnene færdes sikkert på internettet og blokere eller aktivere netværksadgang for individuelle enheder og meget mere.

Disse muligheder betyder også, at vi anskaffer flere individuelle enheder og behov, som belaster netværket. Det stiller også større krav til hurtigere bredbånd og bedre signalstyrke. Med AC-teknologi i routeren og Powerline i vægstikkene løser du mange af disse udfordringer, og du får et hurtigere og mere stabilt hjemmenetværk. Velkommen til og se dig gerne omkring i det supersmarte hjem.

 
         
                
        

Routeren – kongen af netværket

Med hjælp af en mydlink-aktiveret router kan du kontrollere båndbredden for up-/download og håndtere sikkerhed og status på dit trådløse net. Der findes desuden funktioner som sikrer, at dine børn færdes sikkert på nettet. Du kan f.eks. se, hvilke websteder børnene har besøgt, mens du ikke var hjemme, og du kan desuden blokere eller aktivere netværksadgang for individuelle enheder.

Til produkterne

     
             
 
    
   
                
    
        

NAS – Gem, del, stream

           

Med en NAS-enhed (Network Attached Storage) kan du nå alle dine billeder, musik, film og dokumenter, hvor som helst og når som helst. Du og din familie logger på via smartphone, tablet eller computer, og I kan være helt sikre på, at jeres private dokumenter ikke ender i hænderne på andre.

Til produkterne

       
   
 
    
       
        

Powerline – sæt gang i dit hjemmenetværk

           

Mange kæmper med udfordringen om at få det meste ud af sit hjemmenetværk. Tykke vægge og dårligt signal kan ofte gøre nettet irriterende langsomt. Du vil måske endda have internet i garagen eller i udhuset på din grund? Ingen problemer – så længe du har adgang til strøm, er det nemt. Med Powerline forstærker du internetsignalet ved at bruge de eksisterende strømkabler i hjemmet til at overføre al din datatrafik. Alt du behøver at gøre er at tilslutte netværksstik, såkaldte HomePlugs, i din stikkontakt og i respektive enhed, som skal indgå i netværket. Så er dette fikset og du har nu et mere stabilt hjemmenetværk.

Til produkterne

 
 
         
    
       
                
    
        

Overvågningskameraet – til alt det, som er vigtigt for dig

           

Ved at koble dit overvågningskamera sammen med din mobil kan du holde styr på alt det, som er vigtigt for dig. Se, hvad børnene laver ovenpå, eller hold øje med sommerhuset, uden at du behøver at tage derhen. Download mydlink-appen til mobilen og vælg selv, hvordan kameraet skal fungere. Måske vil du aktivere bevægelsessensorer, som går i gang, hvis nogen kommer i nærheden af garagen? Eller se dit hus i realtid fra solstolen på Kreta? Med den rigtige teknologi slipper du for at bekymre dig om dit hjem, når du ikke er hjemme.

Til produkterne