Enestående performance uanset opgaven

Optimer dit workflow med AMD's nye Ryzen Pro-processorer. De er designet til morgendagens behov og giver dig al den kraft, du skal bruge fra 8 til 17.

AMD Ryzen Pro product

Kraftfuld

Lad ikke computerens performance holde dig tilbage i din arbejdsdag. Med understøttelse af op til fire skærme og 4K-opløsning får du opgaverne fra hånden på rekordtid. Med AI-baseret teknologi kan AMD Ryzen Pro forudsige dit næste træk og tilpasse sig til lige præcis din arbejdsbyrde.

Sikker

AMD lægger stor vægt på sikkerhed. I hver AMD Ryzen Pro-processor har AMD integreret sin GuardMI-teknologi for at holde dig beskyttet - fra du tænder computeren, indtil den er slukket.

Pålidelig

At håndtere mange computere behøver ikke at være besværligt. Med integreret understøttelse af AMD's overvågningsprotokol DASH kan du fjernovervåge og håndtere systemet i dine eksisterende værktøjer.

Mobil

Hvorfor risikere at løbe tør for batteri midt i en vigtig opgave? AMD Ryzen Pro-processorerne med Radeon Vega-grafik giver batteritid nok til hele dagen.

Nu i computere fra Lenovo

Lenovo har taget Ryzen-platformen til sig og designet en serie af bærbare computere, som udnytter kraften i AMD Ryzen Pro fuldt ud. Du finder eksempler længst nede på siden.