Vores virksomhed

Velkommen til tidens nye forhandler

Dustin er tidens nye forhandler, men i stedet for butikker kan du døgnet rundt finde os online og i dagtimerne kan du også fange os på telefonen. Vi har omkring 230.000 produkter i vores sortiment, så det er ikke altid en selvfølge, hvad der passer bedst til dig. I sådanne tilfælde er det bare at ringe til os. Vi har ca 900 hjælpsomme og engagerede medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge, der altid er tilgængelige til at give gode råd og support.

Vi gør livet lettere for alle it-ansvarlige

It er meget mere end bare hardware og software, og derfor tilbyder vi også smarte tjenester og løsninger. Du kan for eksempel finansiere dine indkøb via vores finansieringsselskab og du kan håndtere licenser til softwareprogrammer gennem Dustins Software Asset Management koncept.  

Uanset hvilken type hjælp du har brug for – fra installation og vedligeholdelse til backup og sikkerhedsløsninger – er vi med som support, hjælp og totalleverandør.
Hele vejen, fra første tanke til beslutning og leverance.

Dustin ved at samlet forsendelse optimerer indkøbsprocessen i din virksomhed, og det er desuden muligt at foretage Drop-ship fra danske leverandører. Det gør hele indkøbs- og forsendelsesprocessen meget effektiv. Og har du behov for det, er det også muligt at lave et tilpasset bufferlager.  

Vi har med andre ord alt, hvad du behøver, samlet på ét sted. Vores primære drivkraft er, at gøre livet mere enkelt for dig som kunde.

Dustin er i 2012, 2011, 2007 og 2005 kåret som årets dygtigste it-forhandler af Computerworld.

Vidste du at?

  • Vi fører omkring 230.000 produkter fra 900 producenter...

  • Vi i Danmark leverer 5.000 leverancer hver måned…

  • Vi leverer totalt 1,3 millioner pakker hvert år…

  • 98 % af alle de pakker, vi leverer, kommer frem dagen efter bestilling.