Derfor skal du vælge Dustin

Dustin er én af Danmarks og Nordens største it-leverandører. Hvert år leverer Dustin it-udstyr til tusindvis af offentlige institutioner og virksomheder - det har vi gjort med omtanke og fokus på god kundeservice i mere end 27 år.

Dustin lagerfører mere end 230.000 it-produkter fordelt på mere end 900 varemærker i vores 20.000 m2 store logistikcenter i Stockholm. I dag har vi markedets største sortiment på Nordens største e-handelsportal. Med et velfungerende logistikcenter, som betjener hele Norden, kan du regne med både hurtig og sikker leverance - hver gang. Kombinationen af vores store lagerbeholdning, effektiv logistik og den store indkøbsvolume er din garanti for konkurrencedygtige priser.

Personlig kontakt og adgang til certificerede specialister

Dustin tilbyder virksomheder og offentlige kunder tilgang til vores egen salgsafdeling. Her får du en personlig kontaktperson med stor erfaring inden for it samt rammerne, som findes for handel med offentlige kunder. Du får samtidig adgang til alle vores salgsspecialister, som kan give ekspertrådgivning, når det gælder hardware, software m.m.

Prisaftaler

Som handlende virksomhed kan vi tilbyde producent prisaftaler, Build-to-order produkter hos f.eks. HP, Lenovo, Dell og Fujitsu, Dustin prisaftaler og Dustin kampagnetilbud. På den måde kan vi sikre, at du får den bedst mulige pris.

Vi har omkring 800.000 tilfredse kunder i Norden, og det er vi rigtig glade for! Vores kundegrundlag er årsagen til, at vi er blevet gjort til Preferred Partner af store indflydelsesrige aktører, som HP, Dell og Microsoft, hvilket naturligvis kommer dig som kunde yderligere til gode.

Kontakt Dustins salgsafdeling på telefon 70 13 70 40 eller [email protected], hvis du vil vide, hvordan vi kan gøre din it-hverdag enklere og mere effektiv.