Løft dit konferencelokale til næste niveau

Voxicon er det oplagte valg, hvis du vil skabe fremtidens konferencelokale samtidig gerne vil have masser af kvalitet for pengene. Vi leverer produkter, som placerer dig helt i front og giver dig samme oplevelse og kvalitet, som tidligere har været forbundet med dyrere produkter. Og som er de bedste i klassen i forhold til service og garanti.

TV på væggen

Et TV med en formfaktor på 70" og derover, som desuden er vægophængt, er det centrale element i et moderne konferencelokale. Her kan du vise præsentationer i 4K, holde virksomheds- eller videokonferencesamtaler – alt sammen praktisk og tilgængeligt, og hvor alle kan se. Voxicons TV-apparater er et godt alternativ til en projektor. Og med deres imponerende skarphed, slanke design og høje lysstyrke fungerer de også godt i rum med mere lys og mange vinduer.

Interaktivt whiteboard

Interaktive skærme bliver mere og mere populære. Og det er ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvor meget mere man får ud af en interaktiv skærm sammenlignet med et traditionelt whiteboard. Hold interaktive præsentationer, tag notater direkte på skærmen under mødet, tegn og opret dokumenter i fællesskab. Mulighederne er uendelige. Voxicon tilbyder interaktive skærme af højeste kvalitet, så du kan løfte dine møder til næste niveau.

Webkamera

Et godt webkamera kan være afgørende for et vellykket møde og letter kommunikationen markant, uanset om du holder videomøder med kolleger på den anden side af jorden eller et vigtigt forretningsmøde. Derfor er det utrolig vigtigt, at dit webkamera er af højeste kvalitet, så du får mest muligt ud af dine videomøder. Voxicon tilbyder en række webkameraer af høj kvalitet til overkommelige priser med forskellig opløsning afhængigt af dine behov.

Puck (højttaler)

Et trådløst præsentationssystem, eller en puck som den ofte kaldes, er en lille, ofte rund højttaler med indbygget mikrofon, som gør det nemt at skifte fra en bruger til en anden. Brugeren kobler pucken til sin USB-port og får dermed adgang til alt udstyr i konferencerummet. Med et enkelt tryk på enheden er det nemt at overtage videomøder. Voxicon tilbyder puck og højttalere i højeste kvalitet og størrelser, der passer til alle typer konferencerum.

Surroundsound-system

Voxicons Soundbar Dolby Atmos er det perfekte supplement til dit konferencelokale og gør det muligt at opnå lyd i højeste kvalitet, uanset hvor i rummet du befinder dig. Den fantastiske surround sound skabes af en enkelt soundbar og placerer alle i rummet i centrum af begivenhederne og tæt på det, der afspilles på skærmen. Det slanke design gør, at soundbaren nemt kan monteres direkte på væggen uden at bryde forstyrrende ind i indretningen af eller atmosfæren i konferencelokalet.