Samsung Business TV Connection

Iøjnefaldende budskaber fra din virksomhed

Giv en fantastisk visuel oplevelse med UHD-skærme i mange forskellige størrelser, som passer til ethvert rum og budget.

Samsung Business TV – tv'et, der er designet til din virksomhed

Business TV kombinerer Samsungs avancerede tv-teknologi med ekspertviden inden for kommerciel digital skiltning. Resultatet er en fantastisk løsning til effektiv visuel kundekommunikation. Menuskærme, reklamefilm, annoncer eller rene tv-programmer – Samsungs Business TV har en fleksibilitet og funktionalitet, der passer til alt lige fra detailhandel til restauranter og andre virksomheder, hvor man vil have mere ud af sit kunde-tv. Skærmen er konstrueret til drift i op til 16 timer om dagen alle ugens dage og kommer med 3 års garanti on-site. Brugervenlig software til opdatering af indhold medfølger gratis.

Hurtig installation

Nemmere bliver det ikke. Samsungs Business TV kommer med en trin-for-trin-manual, som automatisk vises, når du tænder tv'et første gang. Når appen Samsung Business TV er downloadet, tilsluttes brugerens enhed automatisk til tv'et og kan bruges med det samme.

Design indhold med ét klik

Appen har mere end 100 forudinstallerede skabeloner, herunder L-Bar-layouts, skabeloner, der passer til årstiden, og kampagneskabeloner, der er nemme at tilpasse til virksomheden. Med den brugervenlige grænseflade kan du redigere, gennemse, færdiggøre og uploade indhold – også på flere skærme – med et par hurtige klik.

Offentliggør indhold via mobilen

Samsung Business TV, som fås til iOS og Android, gør det nemt at publicere indhold på tilsluttede Business TV via lokalt netværk.

Indbygget tv-tuner

Med en indbygget tv-tuner kombinerer du let tv-udsendelser med reklamer og informationsmateriale. Perfekt til venteværelset, caféen eller sportsbaren.

Find en størrelse, der passer til dit behov

Giv en fantastisk visuel oplevelse med UHD-skærme i mange forskellige størrelser, som passer til ethvert rum og budget. BEA-serien til indendørs brug fås i flere størrelser mellem 43-85". BHT-serien til udendørs brug fås i 55-75".

Et tv, som opfylder høje virksomhedskrav

Samsung Business TV er designet til at kunne bruges op til 16 timer om dagen, 7 dage om ugen. (Et almindeligt tv er beregnet til 6-8 timers brug om dagen). Nb! Business TV kan kun monteres til liggende position.

Fokus på forretningen – ikke på tv'et

Brug mindre tid på tekniske problemer. Takket være tænd/sluk-timeren tænder tv'et i åbningstiden, og PIN-koden beskytter skærmens indstillinger for at forhindre eventuelle afbrydelser. Det er også muligt at skemalægge forskellige budskaber på forskellige tidspunkter af dagen, afhængigt af hvad man vil vise på det pågældende tidspunkt.

Et tv, der er skabt til udeliv

The Terrace for business (BHT-serien) er en helårsløsning til udendørs underholdning. Uanset årstid sikrer IP55-klassificeringen fuld funktionsdygtighed og beskyttelse mod udendørs elementer som fugt, støv og varme. Takket være The Terrace for business behøver du ikke bekymre dig om vejret.

Læs mere om Samsung Business TV og appen her

Samsung Business TV appen er tilgængelig til Android og iOS enheder og gør det nemt for dig at styre dit eget indhold og forbinde det til Business TV'et.