Velkommen til en større og mere underholdende verden. Økosystemet omkring Samsung Galaxy er skabt for at gøre dit liv nemmere. Og sjovere. Flere af modellerne i A-serien er 5G-klar. Galaxy A-serien har de innovationer, ydeevne og design, som mange ønsker. Og en pris der passer de fleste. Der er mange Galaxy A at vælge imellem. Og der er en for alle!

Galaxy A53 5G - Perfekt til dit aktive liv

Designet til at behage såvel øjet som hånden og til at passe ind overalt. De fem kameraer er smukt integreret i designet og indfanger alt det, du vil have med. Du kan fotografere og filme skarpt og stabilt med vidvinkel eller ned i mindste detalje, selv i mørke. Batteriet holder utroligt længe. Lidt vandsprøjt og støv er intet problem, for Galaxy A53 5G er robust nok til at blive IP67-klassificeret1. Samtidig er den udstyret med vores stærkeste glas, Gorilla Glass5. Galaxy A53 5G fås i de flotte Awesome-farver Black, White, Peach og Blue.

*Ved køb af Samsung Galaxy A53 5G i kampagneperioden 17.-31 marts får du et sæt sorte Galaxy Buds Live-hovedtelefoner (vejl. pris 1.299 kr.) med i prisen.

1 Baseret på testforhold ved nedsænkning i ferskvand til en dybde af op til 1,5 meter i op til 30 minutter.

Galaxy A33 5G – Bygget til dit tempo

Galaxy A33 5G kan være med overalt, klar til alt det, du vil og finder på. De fem kameraer er integreret i stilren form, så mobilen føles perfekt i hånden og i lommen. Takket være den stærke processor og de toptunede 5G-hastigheder kan du streame, spille og dele lynhurtigt stort set uden forsinkelser og lagging. Det store batteri kan holde i op til to dage, og derefter får det ny energi i en fart med hurtigopladeren.

Fem kameraer giver mange muligheder, uanset om du jagter de mindste detaljer eller de største panoramaer. Du kan filme stabilt og skarpt, selv når mørket falder på. Galaxy A33 5G kan tåle støv og vandsprøjt1 og fås i de skinnende farver Awesome Black, Awesome White, Awesome Peach og Awesome Blue.

1 Baseret på testforhold ved nedsænkning i ferskvand til en dybde af op til 1,5 meter i op til 30 minutter.

Galaxy A13 - Stilren, funktionel og nem at elske

Samsung Galaxy A13 vil passe til mange takket være dens smarte funktioner og gunstige pris. Med sit minimalistiske design, der ligger godt i hånden, og den dejligt store og skarpe skærm er Galaxy A13 også særdeles velegnet som unge menneskers første mobil. De fem kameraer, herunder et ekstra skarpt hovedkamera, indfanger alt på deres vej. Ultravidvinkelkameraet får mere af verden med på billedet, de små detaljer indfanges af det skarpe hovedkamera, og personlige selfies kan deles på et øjeblik. Hvis du gerne vil kunne gemme mange billeder og film, kan hukommelsen udvides. Galaxy A13 kommer i et stilrent design med smarte funktioner alle vil elske.

*Tilbuddet gælder ved køb af Galaxy A53 5G (SM-A536, vejl. pris 3.399 kr.) i perioden 17. – 31. marts 2022 på samsung.com og hos udvalgte forhandlere. Tilbuddet skal udnyttes senest 15. april 2022 i Samsung Members-appen. Tilbuddet gælder kun for Galaxy Buds Live i farven Mystic Black (SM-R180NZKAEUB), vejl. pris 1.299 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gælder kun én gang pr. enhed, kun ved fremvisning af kvittering og kun ved køb i kampagneperioden. Leveres kun i Norden. De fuldstændige vilkår kan ses her: https://www.samsung.com/dk/info/campaign-history/galaxy-a53-buds-live-2203/
**Registrer en Samsung-konto ved at gå til "Indstillinger" "Samsung account" Opret konto". Hvis du allerede har en Samsung-konto, kan du logge ind direkte med den. Der gælder særlige vilkår og betingelser for Samsung-kontoen.

Følg trinnene herunder for at få dine sorte Galaxy Buds Live;

1 Opret en Samsung Account senest den 15. april 2022.

2 Åbn Samsung Members-appen på din Samsung Galaxy A53 5G senest den 15. april 2022. Gå til “Udforsk”, klik på “Fordele” i øverste venstre hjørne, og vælg den aktuelle kampagne. Bemærk, at der kan gå op til fem (5) arbejdsdage, før tilbuddet kan ses i appen.

3 Tryk på knappen “Benyt tilbuddet” for at komme til den registreringsside, hvor du tilmelder dig kampagnen ved at uploade din kvittering og angive dit fulde navn, din e-mailadresse, leveringsadresse og serienummer på din Galaxy A53 5G. Bemærk, at registreringen administreres og kampagneproduktet udsendes af en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.

4 Når registreringen er gennemført, vil der blive sendt en bekræftelsesmail til den e-mailadresse, der er knyttet til din Samsung Account.

5 Oplysningerne gennemgås derefter manuelt af Veddesta. Hvis registreringen bliver godkendt, sender Veddesta kampagneproduktet til den angivne adresse efter ca. 40 dage. Vær opmærksom på, at hvis der midlertidigt ikke er flere eksemplarer af kampagneproduktet på lager, kan der gå mere end 40 dage, før det bliver sendt til dig.

6 Det er kun muligt at udnytte tilbuddet én (1) gang pr. gyldig enhed, som opfylder kampagnekravene.

7 Hvis du har spørgsmål om kampagnen, kan du kontakte Samsungs kundeservice på 70 14 01 21 eller besøge www.samsung.com/dk/support/contact/