Samsung Enterprise Edition er betegnelsen for Samsungs virksomhedsoptimerede produkter. Samsung Enterprise Edition forenkler håndteringen af virksomhedens mobiler og tablets, så de kan anvendes endnu mere produktivt og effektivt. Produkterne tilbyder flere administrationsmuligheder og modtager regelmæssige sikkerhedsopdateringer i fire år*, hvilket er længere end standarden for produkter, der sælges direkte til private forbrugere. Desuden gør vi det både nemmere at konfigurere og at administrere virksomhedens mobiler og tablets. Få mere tid til arbejdet med Samsung Enterprise Edition.

*Gælder fra datoen for produktets globale lancering
AOC screens

Mobiler og tablets – Enterprise Edition

Må vi præsentere Samsungs Smart Monitor – skærmen, som du kan bruge til det hele.

Skærmen til alle aspekter af dagligdagen. Få arbejdet fra hånden uden en PC takket være Microsoft Office 365, som allerede er installeret, eller via fjernforbindelse til computeren på kontoret. Senere kan du bruge den til underholdning takket være det indbyggede underholdningssystem.

  • Integreret Smart Hub til streamingtjenester, mobiltilslutning og fjernforbindelse til PC
  • Trådløs DeX giver dig adgang til en komplet PC-oplevelse
  • Du kan fjernarbejde fleksibelt, uanset hvor du befinder dig
Les mer
Samsung smart monitor

Skærme til (hjemme)kontoret

Tv’et, der er bygget til din virksomhed, både udendørs og indendørs

Business TV og The Terrace er skærme, der gør det muligt for virksomheder at vise indhold, som aktuelle tilbud, informationer, tv og reklamer for gæster både indendørs og udendørs. Indholdet styres nemt med mobiltelefonen, og appen er kompatibel med både Android og iOS, og du kan nemt designe indholdet via appen med de medfølgende skabeloner. Både Business TV og The Terrace er konstrueret til at blive brugt 16 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Der indgår to smarte funktioner: en Timer, der tænder og slukker tv’et i åbningstiderne og en PIN-kode, der beskytter appen.

  • Business TV er en UHD-skærm, der fås i flere størrelser og passer til alle indendørsarealer og budgetter.
  • The Terrace leverer 4K QLED og en lysstyrke på op til 1500 nit, hvilket gør den velegnet til udendørs brug.
Business TV

Business TV