Flyt grænserne

Lær en mobil at kende, som flytter alle grænser og åbner til en større og mere indholdsrig verden.

S22 Ultra

S22 Ultra 6,8" screen

S22+ / S22

S22 Ultra 6,8" screen
S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra

Ingen begrænsninger, masser af muligheder

Kreativ. Kraftig. Produktiv. Den nye Galaxy S22 Ultra sætter en helt ny og højere standard – din standard.

First Galaxy with built in pen

Vores første Samsung Galaxy S med integreret S Pen

For første gang er S Pen indbygget i Galaxy S. Du kan nemt skubbe den frem fra undersiden for at skrive, tegne eller betjene din mobil. Takket være den forbedrede latenstid i Samsung Notes føles det som at skrive på papir – og du kan nemt forvandle dine hurtige notater til læsbar tekst.

Woman holding Samsung Galaxy S22
Man holding Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22 white

Galaxy S22 | S22+

Skabt til at flytte grænser. Præcis som dig.

Indtag natten – optag film som om dagen. Med Galaxy S22 og S22+ har vi løftet videooptagelse til et helt nyt niveau.

Woman holding Samsung Galaxy S22
Man holding Samsung Galaxy S22

Nightography følger med længe efter optagelsen

Inspiration venter ikke på det perfekte lys – det behøver du heller ikke. Automatisk billedhastighed, der matcher billedhastigheden per sekund og omgivelserne, sammen med Super Night Solution, der fjerner støj i hvert enkelt billede, leverer høj kvalitet og live klip, uanset om du er under stjernerne eller solen. Det største skridt i vores videoteknologi til dato.

Sig hej til refleksioner

Solen siger hej til de lysestærke skærme på Galaxy S22 og S22+. Den imponerende 120 Hz Infinity-0-skærm er udviklet med Dynamic AMOLED 2X og Vision Booster-teknologi for god synlighed udendørs både midt på dagen og i løbet af natten.1

Gå ud uden at oprette forbindelse

Livet bliver ikke langsommere, og at tage en pause for at genoplade fører uundgåeligt til FOMO. Batteriet tilpasser sig intelligent til, hvordan du bruger din mobil og holder længere end 24 timer.2

Fantastisk i sig selv.
Bedre sammen.

First Galaxy with built in pen
  1. Galaxy S22 og Galaxy S22+ er klassificeret som IP68. Baseret på testbetingelser for nedsænkning i op til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter. Anbefales ikke til strand- eller poolbrug.
  2. Værdsat i forhold til brugsprofilen for en gennemsnitlig / typisk bruger. Uafhængigt vurderet af Strategy Analytics mellem 2021.12.08-12.20 i USA og Storbritannien med pre-release-versioner af SM-S901, SM-S906, SM-S908 under standardindstillingen med 5G Sub6-netværk (IKKE testet under 5G mmWave-netværk). Den faktiske batterilevetid varierer afhængigt af netværksmiljøet, de anvendte funktioner og apps, hyppigheden af ​​opkald og beskeder, antal gange opladning og mange andre faktorer.