Galaxy S20 Ultra

Nyt årti. Nyt niveau.

Galaxy S20 Ultra er udstyret med Samsungs bedste kamera nogensinde. Takket være den revolutionerende 100 ganges zoomfunktion behøver du ikke at lade dig begrænse af afstand, og med 108 megapixel kan du indfange selv de fineste detaljer. Det er samtidig deres mest lysfølsomme kamera, som ser det, der ellers er skjult i mørket.

Kombinationen af Samsungs mest kraftfulde processor og største batteri giver dig den hastighed, du har brug for, og udholdenhed nok til hele dagen. Designet er både raffineret og enkelt.

Galaxy S20 og S20+

En ny måde at betragte verden på

Galaxy S20 og S20+ har kameraer, som gør det muligt at indfange hele din verden og at opdage detaljer, som du tidligere har overset, både på billeder og i film.

De 30 gange zoom betyder, at du ikke behøver at lade dig begrænse af afstand, og med 64 megapixel kan du indfange selv de fineste detaljer. Når det kombineres med kameraets høje lysfølsomhed, kan du også fange det, der ellers er skjult i mørket.

Kombinationen af Samsungs mest kraftfulde processor og et større batteri giver dig den hastighed, du har brug for, og udholdenhed nok til hele dagen.