Foldbar mobil?
Klokkeklar fordel!

Hvad smartphones angår, er vores mobiltelefoner med foldbare skærme i en klasse helt for sig selv. Ganske enkelt fordi der ikke er tale om almindelige mobiler.

Både Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3 har to skærme, hvoraf den indvendige er foldbar – og det forandrer spillereglerne fuldstændig. Du får en mobil med dobbelte egenskaber: Mobil fleksibilitet kombineret med imponerende store oplevelser – på én gang.

Du kan arbejde, surfe og snuppe en pause med din yndlingsserie. Eller alle tre ting på én gang, hvis du vil. Du kan også optage videoer og fotografere, som om der var et indbygget stativ, eller foretage videoopkald med mobilen liggende på bordet i udfoldet tilstand, så du har selskab under frokosten.

Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3 tilbyder uendelig frihed og muligheden for at vælge, præcis hvordan du vil have det, uanset hvor du befinder dig og uanset hvad du foretager dig. Det er tredje generation af foldbare mobiler. De er ikke kun kommet for at blive – de er kommet for at tage over.

picture-of-samsung-galaxy-flip-and-fold

Endnu flottere

Oplev det kompromisløse design

Man kan godt se, at vi er gået efter perfektion. Indefra og ud. Hver en detalje sidder, hvor den skal, for den følelse, du får, når du holder mobilen i hånden, skal være præcis lige så tilfredsstillende, som når du bare kigger på den.

Galaxy Z flip3

Endnu mere robust

 • Vandafvisende

  Dårligt vejr findes ikke. Både Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 er IPx8-certificeret.1

 • Holdbar, men let

  Materialevalgene er afgørende. Vi har valgt markedets stærkeste aluminium – robust og let på samme tid.

 • Skabt til at holde

  Bare rolig! Vi har brugt Gorilla Glass Victus på bagsiden – det er en af de absolut mest holdbare typer af glas, der findes på markedet.

  1.Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 er klassificeret som IPx8. Baseret på testforhold ved nedsænkning i op til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter. Anbefales ikke til brug på stranden eller ved pools.

Endnu mere tilgængelig

Når et nyt, eksklusivt produkt kommer på markedet, er det som regel kun en mindre gruppe mennesker, der har mulighed for at få fat i det.

Men vi vil gøre vores innovative produkter tilgængelige for alle.

Eftersom vi har udviklet foldbare mobiler i tre generationer, kan vi maksimere det færdige produkt – og dermed gøre nogle af vores mest eksklusive produkter mere tilgængelige. På den måde kan flere opleve alle de muligheder, der er helt unikke for en mobil med en foldbar skærm.

Galaxy Z Flip3 | Z Fold3

Tilbud ved forudbestilling

Forudbestil og få et tilbud til en værdi af mindst 649 kr.

Forudbestil Galaxy Z Fold3 (SM-F711) eller Galaxy Z Fold3 (SM-F926) t.o.m. 26. august 2021, så får du et rigtig godt tilbud¹. Ved forudbestilling af Galaxy Z Fold3 eller Galaxy Z Flip3 kan du få 750 kr. ekstra for din gamle mobil samt forsikringen Samsung Care+ i et år² (værdi fra 669 kr.), og ved forudbestilling af Galaxy Z Fold3 får du desuden et Flip Cover med pen + en 25-watts strømadapter (vejl. pris 649 kr.). Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kan gøre brug af tilbuddene, på samsung.com/dk/offer/flip3-fold3-redeem eller i Samsung Members-appen. Følg trinnene for at benytte dig af tilbuddene.

Få 750 kr. ekstra for din gamle mobil, når du giver den i bytte.

Sådan gør du:

Nogle forhandlere har mulighed for at udnytte tilbuddet, når du køber din nye telefon. Du vil da modtage instruktioner om processen, når du foretager dit køb. For øvrige forhandlere og køb på samsung.com/dk gælder følgende.

... eller sådan her ...

Har du forbudbestilt på samsung.com/dk eller via en forhandler som ikke tilbyder muligheden for indbytning, kan du kontakte os hos Samsung. Instruktioner til indbytningsprocessen kan findes i Samsung Members app på din nye Galaxy Z Fold3 eller Z Flip3.

Hvis du vil se de fuldstændige betingelser eller har spørgsmål om kampagnen, kan du kontakte Samsungs kundeservice på 701 401 21 eller besøge samsung.com/dk/support/offer.

Sådan får du 1 års forsikring med Samsung Care+

GALAXY Z FOLD3, VÆRDI FRA 739 KR., GALAXY Z FLIP3, VÆRDI FRA 669 KR.

Nyd godt af lidt ekstra tryghed i form af reparation af 1 utilsigtet skade inden for 1 år med forbehold for en selvrisiko pr. skadesanmeldelse.

Registrer din nye Galaxy Z Fold3 eller Z Flip3 inden for 30 dage fra købet for at få forsikringen.

Du får vist de fuldstændige vilkår i forbindelse med købet, eller du kan se dem på samsung.com/dk/offer/samsung-care-plus/.

Sådan får du et Flip Cover med pen + en 25-watts strømadapter

GÆLDER KUN GALAXY Z FOLD3, VÆRDI FRA 649 KR.

Sådan gør du:

Åbn Samsung Members-appen i din nye Galaxy Z Fold3, og log på din Samsung Account senest den 30. september 2021

Hvis du har spørgsmål om kampagnen, er du velkommen til at kontakte Samsungs kundeservice på 701 401 21 eller besøge samsung.com/dk/support/offer.

1 Tilbuddet gælder t.o.m. 26. august 2021 ved køb på samsung.com/dk eller hos udvalgte forhandlere. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

2 Forsikringsgiver for Samsung Care+ er AWP P&C SA – Dutch Branch under navnet AGA Europé. Tilbuddet med Samsung Care+ gælder ikke for erhvervskunder.