picture-of-samsung

Ny Galaxy Book. Mere end bare en laptop.

Vi slap tankerne fri, nedbrød grænserne – og her er resultatet. Samsung Book, sprængfyldt med kræfter og med et design som en flagskibsmodel. Flere modeller med unikke egenskaber, men også fællestræk. Så ubegribeligt lette og ultratynde, at du altid kan have dem med dig. Pro-modellernes AMOLED-skærm gengiver farver og kontraster med en dybde og skarphed, der er lige så god, uanset om du er indenfor eller ude i skarpt dagslys. Flere af modellerne tilsluttes via mobilnettet, når og hvor du har lyst. Kraftfulde batterier giver frihed til lange dage ved computeren. Du kan synkronisere med dine øvrige Samsung Galaxy-enheder i et sikkert økosystem, arbejde problemfrit med apps og på flere skærme samtidig. Og har du et smart hjem, kan du naturligvis styre dine øvrige online produkter fra din Galaxy Book.

Galaxy Buds Pro med i købet

Har du købt en Galaxy Book Pro i perioden d. 28. april til 13. maj 2021, kan du få et par sorte Galaxy Buds Pro med i købet (værdi 1.699 kr.)* Følg nedenstående steps for at få dine Galaxy Buds Pro:

1. Åben www.samsung.com/dk/offer/ og klik på kampagnen for at se dens komplette vilkår samt registrere dig for at få dine Buds Pro.

2. Når du har registreret din kvittering vil du modtage en mail fra vores logistikpartner, Veddesta, med mere info om næste step.

3. Efter Veddesta godkender din kvittering vil du modtage endnu en mail med info om levering. OBS: Det kan tage op til 40 dage fra registreringen er godkendt til produktet er sendt.

*Tilbuddet gælder ved køb af Galaxy Book Pro (NP93 & NP95) eller Galaxy Book Pro 360 (NP93 & NP95) for køb t.o.m. den 13. maj 2021 på samsung. com/dk og hos udvalgte forhandlere. Tilbuddet skal indløses inden 27. maj 2021, link er tilgængelig på samsung.com/dk. Tilbuddet på Galaxy Buds Pro gælder kun i farven phantom black (SM-R190NZKAEUB), værdi 1.699 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gælder kun én gang pr. enhed og kun ved køb i kampagneperioden. Leveres kun i Norden.