picture-of-razer-laptop-computer

Razer Blade Pro 17

Med fantastisk klar 4K-opløsning, et større og mere levende farveområde og en intuitiv berøringsskærm til øget produktivitet er 120 Hz UHD-skærmen afgørende for kreative professionelle, der vil få det allerbedste ud af deres visioner.

Ny generation af forbindelsesmuligheder

Razer Blade Pro 17 har en lang række funktioner, herunder 2,5 GbE Ethernet og USB3.2 Gen 2-porte. Den er designet til at være den ultimative arbejdsstation på farten med praktisk opladning via USB-C (mindst 45 W).

picture-of-razer-laptop-computer

Razer Blade 15

Måske troede du, at grænsen er nået for den brutale kraft, man kan få ud af en bærbar computer. Ikke længere: Vi lancerer den nye Razer Blade 15, der nu fås med NVIDIA® GeForce RTX™ 30-seriens GPU'er til den voldsomste grafik nogensinde til bærbare computere. Advanced-modellen har nu verdens første og hurtigste 15,6” laptopskærme med opdateringshastigheder på op til 360 Hz FHD eller 240 Hz QHD, det hele pakket ned i det mindste 15” RTX gaming laptop-chassis.

Ultimativ ydeevne på farten

Razer Blade 15 er udstyret med Intel® Core™ i7-processorer for at kunne levere det ultimative ydelsesniveau for gamere og udviklere, hvor Advanced-modellen kan præstere op til 5.1 GHz Turbo Boost, med 8 processorkerner og 16 MB Intel® Smart Cache. Integreret Intel® Wi-Fi 6E AX210 (Gig+) leverer den nyeste generation af Wi-Fi-teknologi med maksimal ydeevne til trådløs gaming.