Alle fortjener at høre og blive hørt

De smarte Poly Sync Family USB/Bluetooth®-højttalertelefoner tilbyder begge egenskaber og leverer en imponerende lydkvalitet både i personlige og fælles arbejdsområder og mindre mødelokaler.

Stemmeopkald flyder naturligt med flere mikrofoner, der følger stemmelyd og ikke støj. Hvis folk i begge ender taler samtidig, sørger fuld duplekslyd for, at intet bliver misset. Det er nemt at deltage i møder – du skal blot sætte stikket i eller etablere forbindelse via Bluetooth. Samme brugeroplevelse på tværs af alle Poly Sync-modeller. Smart, enkelt og elegant – ikke overraskende et hit hos både brugere og IT-afdelinger.

  • Hold fokus på stemmer, ikke baggrundsstøj, med det justerbare system til flere mikrofoner og reduktion af ekko og støj.

  • Intuitive knapper – teams kobler sig på via USB eller Bluetooth® på deres enheder og bruger deres eksisterende applikationer.

  • Implementeres, klar til brug – enkelt og brugervenligt design med fjernstyring via Poly-enhedsadministrationsløsninger. Visse løsninger sælges separat.

Køb nyhederne

Den perfekte kombination med Poly EagleEye Mini Camera

Andre udvalgte produkter