Efterhånden er det blevet en selvfølge for mange, at lyd og billede fungerer helt problemfrit ved videomøder. En skærm med USB-C-tilslutning kan virkelig ændre din brugeroplevelse og den måde, du arbejder på, både hjemme og på kontoret. Med det hele samlet i ét kabel slipper du for opladere, strømkabler og signalkabler. Det giver både bedre ydeevne og et pænere arbejdsmiljø.

USB-C er den nye standard

Kraften i et USB-C-kabel kan erstatte alle de andre ledninger, du har til video, data og strømforsyning. Desuden ser det pænere ud på skrivebordet. En adapter er ikke nødvendig, da de fleste enheder har USB-C som standard i dag. USB-C-udgange giver dig altid høj kvalitet og ydeevne, uanset om du viser billeder eller streamer musik og video

Integreret Pop-up-webkamera

Pandemien fik millioner af mennesker til at omstille og tilpasse deres arbejdssituation, og i dag foregår en stor del af vores møder stadig digitalt. For at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø har Philips udstyret mange af sine skærme med et innovativt "pop-up"-webkamera, som ligger skjult bag skærmen, indtil du har brug for det. Kameraet leverer Full HD og har indbygget mikrofon. Det bidrager yderligere til en pæn og ryddelig arbejdsplads. Det er desuden udstyret med avancerede sensorer til Windows Hello-ansigtsgenkendelse for optimal sikkerhed og hurtigt logon.