Derfor passer Intel og Microsoft så godt sammen

Med anden generations Intel Xeon Scalable-processorer og den seneste software giver Windows Server 2019 din virksomhed et godt udgangspunkt til fremtiden. Næste generations beregningshastigheder og større lagerkapacitet hjælper virksomheder med at udrette mere, hurtigere, og giver bedre indblik i performance i hele organisationen.

Maksimal funktionalitet og store forbedringer

Samtidig betyder en opdatering af hardware og software maksimal funktionalitet og store forbedringer, når det gælder performance, sikkerhed og total ejeomkostning. Den seneste software er designet til optimal performance, når den kører på moderne hardware.

2. Generations Intel Xeon Scalable-processor

Sammenlignet med Windows Server 2008 R2, som kører på en 8 år gammel server, kører Windows Server 2019 på en 2. Generations Intel Xeon Scalable-processorbaseret platform med 5,6x flere kerner, 18x mere hukommelse, op til 4 PB lagringshukommelse, understøttelse af hyperkonvergeret infrastruktur og op til 10x hurtigere netværksdrift med integreret Intel Ethernet med iWARP RDMA.

  • Sammenlignet med 4-5 år gamle servere giver Windows Server 2019 med 2. Generations Intel® Xeon® Scalable-processorer op til 3,9x bedre performance.
  • Muligheden for at opnå lignende niveauer af performance med færre servere betyder, at virksomheder kan reducere deres driftsomkostninger med op til 59 procent.
  • Den nye hukommelsesklasse - Intel® Optane™ DC persistent memory – understøtter op til 36 procent flere virtuelle maskiner (VM) per node, samtidig med at hardwareomkostningerne pr. VM reduceres med så meget som 30 procent.

Omfattende beskyttelse af data og applikationer

Forbedrede sikkerhedsfunktioner giver omfattende beskyttelse af data og applikationer med mulighed for opdagelse og automatisk reaktion på trusler. De nye, forbedrede sikkerhedsfunktioner hjælper dig desuden med at leve op til forskellige regler, inklusive GDPR og HIPAA.

Tilslut lokale miljøer til Azure-tjenester

Med centraliserede og forenklede administrationsværktøjer tilslutter Windows Server 2019 lokale miljøer til Azure-tjenester, hvilket giver små og mellemstore virksomheder muligheden for at flytte deres tjenester til skyen og sikre forretningskontinuiteten med cloud-backuptjenester og katastrofegendannelse.

Oversigt:

  • Unik platform til hybriddatacenter: Sørg for at fremtidssikre virksomheden med hybridkapacitet, som både fungerer lokalt og i skyen.
  • Forbedrede sikkerhedsfunktioner: Beskyt data og applikationer på alle niveauer i virksomheden, og start allerede i operativsystemet.
  • Hurtigere innovation for applikationer: Moderniser eksisterende applikationer og gør virksomheden klar til en fremtid med cloud-baserede løsninger.
  • Uovertruffen menneske-maskine-interaktion: Kør applikationer hurtigt og sikkert og håndter store arbejdsbelastninger til lavere vedligeholdelsesomkostninger takket være en grænseflade, som håndterer beregnings- og lagringskrav, samtidig med at den tilbyder bedre skalerbarhed.
  • Moderniseret IT-infrastruktur på Intel-arkitektur: Kør Windows Server 2019 med anden generations Intel Xeon Scalable-processorer og opnå forbedret performance og reduceret total ejeomkostning med samtidig opdatering af hardwareinfrastruktur og software.