Kraft, produktivitet og ro i sindet til alle.

Få mere multitaskingkraft og op til 70% mere hastighed end før, længere batterilevetid og et lækkert, ultratyndt design i en let erhvervslaptop. Giv samtidig dine teams hovedtelefoner, der holder dem forbundne og produktive med intuitive. Microsoft Teams-opkald og uforstyrret fokus. Forstærk produktiviteten med talefunktion i Microsoft 365-apps.

Op til 70% hurtigere end før med flere processorvalg

Vores ultratynde laptop leverer mere multitasking-hastighed med 11th Gen Intel® Core™ eller AMD Ryzen™ Microsoft Surface Edition processorer.

Op til 19 timers batterilevetid

Kraft til en hel dag med videoopkald og brug af dine uundværlige apps.¹ (Op til 19 timer på Surface Laptop 4 13,5" AMD Ryzen™ 5 Microsoft Surface Edition-processor.)

720 HD-kamera

Tag dig bedst muligt ud i Microsoft Teams²-videoopkald med et kamera, der er ganske effektivt ved svag belysning.

Flytbar SSD

Bevar kontrollen over dine følsomme oplysninger med en flytbar SSD.³

Närbild på touchskärmen

Enkel installation og samlet administration

Optimer IT-effektiviteten, og reducer generelle og supportrelaterede omkostninger med enheder, der forbedrer Microsoft-software i de miljøer, hvor dine apps er installeret.

Huawei smartphone mot en MateBook

Surface er designet til fjernarbejde

Find løsninger til fjernarbejde for dine medarbejder, så de kan arbejde overalt. Forbliv sikker, og få det hele gjort med Surface-enheder.

Intel core i7 processor

Microsoft-sikkerhed og Surface

Forbliv sikker, og bevar kontrollen, fra chip til cloud, med beskyttelse fra Microsoft. Surface hjælper dig med at iværksætte et proaktivt forsvar med indbygget sikkerhed.

Microsoft laptops

Forbedrer produktivteten

Juster lydstyrken og støjreduktionen med ørekophjul, og besvar/afslut nemt opkald med touchstyring.

Imponerende batterilevetid

Batterilevetid, der varer i op til 15 timers opkaldstid, selv med støjreduktion aktiveret.

Hold forbindelsen med udskiftelige dele

Udskift Surface USB Link, hvis du mister den, og Surface Headphones Ear Pads, hvis den bliver beskadiget, eller når det er tid til at overlevere den til en ny bruger.

Närbild på touchskärmen

Åbn Microsoft Teams med ét klik

Få Microsoft Teams i fokus, når du multitasker i flere apps, med ét klik på Microsoft Teams-knappen

Huawei smartphone mot en MateBook

Naturlig og intuitiv touchstyring

Interager direkte med Microsoft Teams for at besvare opkald, justere lydstyrke og slå din mikrofonlyd til/fra.

Intel core i7 processor

Se din Microsoft Teams-status

Lystilstande på USB Link indikerer, om din mikrofonlyd er slået fra, eller du har et indgående opkald.

Headphones

Stol på de bedste bæredygtighedsforhold

Opnå jeres miljømål

Miljøvenligt design betyder at finde innovative løsninger gennem design og udvikling, der reducerer miljøpåvirkningerne og tackle udfordringer på tværs af produkt- og emballagens værdikæde. Miljøvenligt design styrer vores tilgang og påvirker vores beslutninger fra valg af materialer til innovative designs, der gør reparation og genbrug muligt.

Mål for Surface emballage

100%

Genanvendelig emballage inden 2030


Mål for Surface devices

100%

Genanvendelige Surface produkter inden 2030

picture-of-surface-laptop-computer

Surface-familien

For at kunne gøre dine idéer til virkelighed har du brug for kraftfulde værktøjer, der leverer en perfekt balance mellem fleksibilitet, ydeevne og håndværk. Alle Surface-enheder er designet med dette i tankerne, for at du kan kunne skabe uden at på gå kompromis.

Læs mere om Surface-familien

¹ Surface Laptop 4-batterilevetid: Op til 19 timers på Surface Laptop 4 13,5" AMD Ryzen™ 5 Microsoft Surface Edition; op til 17,5 timer på Surface Laptop 4 15" AMD Ryzen™ 7 Microsoft Surface Edition; op til 17 timer på Surface Laptop 4 13,5" Intel® Core™ i5; op til 16,5 timer på Surface Laptop 4 15" Intel® Core™ i7. Testen blev udført af Microsoft i februar 2021 ved at bruge forproduceret software og forproducerede konfigurationer af Surface Laptop 4. Testen bestod af en fuld batteriafladning med en blanding af aktiv brug og Modern Standby. Den aktive brug består af (1) en webbrowsingtest, hvor der blev tilgået 8 populære websteder over flere åbne faner, (2) en produktivitetstest med Microsoft Word, PowerPoint, Excel og Outlook og (3) enheden i brug med inaktive programmer. Alle indstillinger var standard undtagen skærmens lysstyrke, der var indstillet til 150 nits med automatisk lysstyrke deaktiveret. Wi-Fi var tilknyttet et netværk. Batteriets levetid varierer betydeligt med indstillinger, brug og andre faktorer.

² Sælges separat. Visse funktioner kræver softwarelicens.

³ Denne enhed indeholder ingen dele, som brugeren selv kan servicere. Harddisken kan kun fjernes af en autoriseret tekniker og iht. Microsofts instruktioner.