Lynhurtig, sofistikeret stil

Opnå hurtig multitasking med 12. Gen Intel® Core™ processorer, der bygger på Intel® Evo™ platformen med lang batterilevetid, og vælg størrelse og farve i et stilrent og flot laptopdesign med touchskærm.¹,²

Surface Laptop 5 Surface Pro 9

Surface laptop 5

Multitasking der drives af 12. Gen Intel® Core™ i5/i7-processorer, der bygger på Intel Evo platformen, med Windows 10/11 og livlig touchscreen. Smart og flot i den størrelse, du ønsker. Batterilevetid til hverdagen, så du kan gøre tingene på din måde, hele dagen. Surface Laptop 5 giver dig den perfekte balance til det hele.

Se alle Surface Laptop 5

Vigtigste funktioner

  • Hurtig, tynd og let Vælg en 13,5" PixelSense™ touchskærm for at få ultrabærbar produktivitet eller en større 15" PixelSense™ touchskærm til multitasking på en delt skærm. Elegant og ultralet laptop med en vægt på kun 1.272 g med et utroligt behageligt tastatur.
  • Lynhurtig Smart multitasking med kraftfulde 12. Gen Intel® Core™ i5/i7-processorer, der bygger på Intel® Evo™ platformen. Lynhurtig Thunderbolt™ 4-port tilslutter en 4K skærm, oplader din laptop og leverer hurtigere dataoverførsler til store videofiler.
  • Integreret sikkerhed til arbejde og spil Ro i sindet fra det øjeblik, du logger ind, med Windows Hello og indbygget sikkerhed til Windows 11. Bliv produktiv, og sæt straks skub i dine kreative idéer med Microsoft 365 og videoredigering med ClipChamp. Sikker lagring i OneDrive Cloud af dine Microsoft 365 filer

Slim Pen købes separat

Surface Pro 9

Den fleksibilitet, du ønsker, og den computerydelse og batteritid, du har brug for til at komme igennem dagen – alt sammen i en ultrabærbar enhed. Nu med kraftfulde nye processorer og mulighed for højhastigheds 5G-tilslutning.   

Se alle Surface Pro 9

Alsidigheden fra en 2-i-1-enhed med en fantastisk touchskærm

  • Let vægt fra 879 g. Tabletten, der erstatter din computer.
  • En 13" PixelSense-touchskærm, der stort set går fra kant til kant, designet til pen2 og Windows 11. Underskriv, tegn eller naviger med Surface Slim-pen, der opbevares sikkert og oplades trådløst i Surface Pro Signature-tastaturet.
  • Den mest kraftfulde Pro klarer det hele Intel Evo 5 12. generations processor giver lynhurtig ydeevne. Perfekt til fuld computerproduktivitet og lokalt spil. 2 x USB-C®-porte gør det nemt at bruge eller oplade tilbehør, docke til kraftfulde skærme eller hurtigt overføre store kreative filer. Vælg Surface Pro 9 med Intel® for ultrahurtige Thunderbolt™ 4-porte.

Type Cover og Slim Pen købes separat

Har du styr på, om dit gamle IT-udstyr kan genanvendes?

Med vores returtjeneste Takeback kan du give udstyr, du ikke længere bruger, endnu en chance ved at lade os genanvende hardwaren og sælge den videre. Ud over at du forlænger produkternes levetid og bidrager til en mere cirkulær økonomi, får du kompensation for produkter, du ikke længere har gavn af.

Sådan fungerer Takeback