Optimer lydisoleringen og den akustiske ydeevne

Zone Wired-øresnegle ser godt ud i videosamtalen, og de lyder godt. De moderne og smukt designede øresnegle uden bom gør et professionelt indtryk med en afslappet elegance. Magneter på overfladen af hovedtelefonerne holder dem sammen, når de ikke er i brug, og i den medfølgende opbevaringspose holdes ledningerne rene og fri for sammenfiltringer.

Støjreducerende mikrofon uden bom

Zone Wired gør hvert eneste møde bedre med den certificerede, støjreducerende mikrofon på venstre øresnegl, der tydeligt fanger alle dine ord. Professionelle konturer og et diskret, koncentrisk mønster på sidepladerne af metal giver et udtryk af afslappet elegance. Magneterne på hovedtelefonernes overflade holder dem sammen, når de ikke er i brug.

Perfekt pasform til dig

Du kan vælge mellem tre størrelser øresnegle, så du får perfekt pasform i begge ører og optimerer lydisoleringen og de akustiske egenskaber. Juster lydstyrken, sluk for lyden, besvar/afslut/afvis opkald, afspil musikken eller sæt den på pause med den intuitive inline-kontrol. LED-indikatorer giver hurtig bekræftelse af de vigtige funktioner.

Lyd i studiekvalitet, som forbedres med højttalerelementer i PET+PU, giver en klar lyd med mindre forvrængning, og magneterne af neodym øger lydstyrken. Skab en zone til samtale og musik med professionel lyd.

  • Certificeringer fra Microsoft, Google, Zoom og andre betyder, at Zone Wired-øresnegle fungerer problemfrit, når de tages ud af æsken
  • Nem plug-and-play-tilslutning ved tilslutning til telefon, tablet eller computer via det medfølgende 3,5 mm-stik, USB-A2 eller USB-C
  • Logitech Sync er designet til, at IT-afdelingen kan fjernadministrere Zone Wired-øresnegle via en enkel, browserbaseret grænseflade. Understøtter videodistribution på tværs af hele virksomheden og minimerer antallet af besøg og supportsager.