Huaweis nye IdeaHub fungerer som whiteboard, projektor og professionelt videokonferenceudstyr, samtidig med at den giver en bedre mødeoplevelse

picture-of-huawei

Huawei IdeaHub er et produktivitetsværktøj til det smarte kontor. IdeaHub indeholder intelligente funktioner til at skrive og dele direkte på skærmen samt lyd og billede i høj opløsning. Den passer ind mange steder og forvandler nemt konferencerum, kontorer og åbne kontorlandskaber til smarte rum, hvor du kan dele, præsentere og arbejde sammen på en effektiv måde.

  • Elegant design med brugeren i fokus
  • Højopløst 4K-billede med 20 punkters touch
  • Ultimativ interaktiv whiteboard til effektive møder
  • Åben hardware og software og forudindlæste apps
picture-of-huawei

Brugerfokuseret design

IdeaHub fås i to serier, IdeaHub S og IdeaHub Pro. Begge serier fås som henholdsvis 65 og 86 tommer, og samtlige modeller har 4K-opløsning, 20-punkters multitouch og seks højttalere. Pro-modellerne har et indbygget 4K-kamera, mens S-modellerne må nøjes med Full HD-opløsning på kameraet. Pro-modellerne har også mikrofoner, som aktivt følger den, der taler.

picture-of-huawei

Krystalklar lyd på mødet

Under møder med meget støj er det vigtigt, at du går godt igennem. IdeaHub har i alt 12 mikrofoner, der giver mulighed for at høre personer tale på op til 8 meters afstand. Det gør, at du også går meget tydeligt igennem, selv om du står længere væk fra skærmen. Støjreduktionen gør, at IdeaHub kan høre dig, også i et åbent kontorlandskab.

Produkter