Højtydende skærme

HP tilbyder et stort udvalg af højtydende skærme til ethvert formål. Udvid for eksempel din horisont og få en panorama oplevelse med den nye 43,4” buede ultrawide skærm, eller skab hurtigt mulighed for fortroligt arbejde i åbne kontorlandskaber, og undgå uvedkommende blikke med HP Sure View Gen3-teknologi.

HP EliteDisplay E243p
Privat skærm med et enkelt klik

Öppna upp för samarbete var som helst med Surface Hub 2S – en allt-i-ett digital whiteboard, mötesplattform och samverkande dator som tar med sig kraften från Windows 10 till samarbetet.

Del dit område, ikke din skærm. HP EliteDisplay E243p Sure View-skærmen beskytter dine data på skærmen på et øjeblik. Det er vores første 23,8" skærm med en integreret Privacy-skærm, der er designet til at skjule følsomt indhold mod nysgerrige øjne.

Til produktet

HP EliteDisplay E243d Docking
Strømlinet tilslutning og bedre overblik

Få styr på dit arbejdsområde med én enkelt forbindelse. Få bedre overblik på skrivebordet og mere plads til at arbejde på takket være HP EliteDisplay E273d 27"-dockingskærmen. Sæt dine enheder og dit netværk.

Til produktet

HP S430c
Panorama oplevelse med to skærme i én

Hele skærmområdet, ingen af de visuelle afbrydelser Håndter dine projekter ved at drage fordel af to 24" skærme, ingen distraherende rammeskillelinjer og kabelrod, på en kurvet 43,4" skærm med et billedformat på 32:10 og blot et enkelt sæt af forbindelser og kabler.

Til produktet