hp probook

Prisbillig, smart og ultraslankt design

Med en ProBook fra HP, der er fuldt udstyret, tynd og let, er du produktiv på kontoret og på farten. Smart design samt valgfri quad-core ydeevne og lang batteritid gør en HP ProBook uundværlig til nutidens arbejdsstyrke.

Fordele ved at bruge en PC med en AMD-processor:

1. Performance

Iht. PassMark scores (de-facto metoden for at måle CPU-performance er der sket en voldsom forbedring af ydelsen på de nyeste AMD Ryzen® Pro-processorer ift. Pre-2018-generationer. Det betyder at HP PC’er med AMD Ryzen® Pro-processorer som minimum performer på niveau med de tilsvarende Intel-baserede modeller.

2. Batteritid

Ydelseseksplosionen sker IKKE på bekostning af øget strømforbrug, Faktisk er batteritiden på en HP AMD-baseret pc nu mindst lige så lang som den tilsvarende HP-model med Intel-processor.

3. Features

Man får alle de samme, velkendte HP-funktioner ift. sikkerhed, administration og samarbejde, uanset om den er baseret på AMD eller Intel. Alle platforme gennemfører også samme omfattende testprocesser f.eks. timers HP-tests og MIL-STD-810G.

4. Pris vs. performance

AMD-maskiner har traditionelt været det billige alternativ, men med Ryzen® Pro-teknologien er forholdet for pris og performance i en klasse for sig. Samtidig leveranceevnen for AMD-produkter meget stabil.

HP ProBook 455r G6

Ryzen 5 8GB 256GB SSD 15.6"

5 099 kr

HP ProBook 455R er elegant designet til alle virksomheder. Et ultratyndt kabinet med skarpe linjer, rene kanter og en forfinet, naturlig sølvfinish danner rammen om en skærm stort set uden kanter, som kan åbnes 180°, så det er nemt at dele indhold.

Til produktet

HP ProBook 445r G6

Ryzen 5 8GB 256GB SSD 14"

5 599 kr

Din voksende virksomhed kræver en pc med funktioner i verdensklasse. Den sikre HP ProBook 445R er udvidet med en række sikkerhedsfunktioner og er bygget med et robust kabinet og tilslutningsmuligheder, som kan tilpasses specielt til dine behov.

Til produktet

Flere HP AMD Produkter