Maksimalt med udskrifter, minimalt med problemer

EcoTank-printere skiller sig fundamentalt ud fra traditionelle printere. I stedet for lasertoner eller blækpatroner har EcoTank store blækbeholdere, som du tanker på med de medfølgende blækflasker. En eneste påfyldning med blæk giver op til 7.500 udskrifter3. Da du får så meget blæk fra start, får du fra første udskrivningsside uovertruffen omkostning pr. side og slipper desuden for besværet med ofte at skifte blækpatroner. En påfyldning med blækflasker til EcoTank svarer til hele 72 blækpatroner.1


Udskrifter til lave omkostninger

En påfyldning med blæk svarer til ca. 72 blækpatroner1 (varierer afhængig af model). Med en så stor mængde medfølgende blæk får du lave udskriftsomkostninger pr. side. Med EcoTank kan du spare op til 90 % på udskriftsomkostningerne.1

Sådan fungerer det

Forskellige modeller til forskellige behov

EcoTank-serien indeholder en mængde modeller og passer til såvel hjemmet som kontoret; med eller uden scannings- og faxfunktion, til dig som vil kunne udskrive i farve, og til dig som bare behøver udskrivning i sort-hvid. Flere modeller har også arkivholdbart blæk. Fælles for dem alle er den høje blækkapacitet og de lave udskrivningsomkostninger.

3 års udvidet garanti

Du skal kunne føle dig tryg med dit valg af Epson printer. Epsons kvalitet, hurtighed og pålidelighed understøttes af en standardgaranti på 1 år. Ved at registrere dit køb på www.epson.dk/printergaranti får du en udvidet garanti på 3 år!


1 Gennemsnitlig besparelse pr. side samt det gennemsnitlige antal blækpatroner, som kræves for at udskrive samme antal sider som med blækflaskerne EcoTank 102 og 104. I henhold til gennemsnitlig kapacitet (A4-udskrifter på ISO/IEC 24711) af EcoTank-flaskerne 102 og 104 og originale forbrugsartikler, som anvendes af de 50 bedst sælgende printere med blækpatroner (ifølge GfK's panelmarkedsdata for Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point of Sale for Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Spanien og Italien i perioden april 2019 - marts 2020).


2 Baseret på en udskriftsmængde på 100 sider pr. måned ved den længste kapacitet med den første opsætning med blækpatroner.


3 Oplyst produktion er oplysninger, som baseres på Epsons egne metoder for udskriftssimuleringer, med testmønster ifølge ISO/IEC 24712 eller 29103. Oplyst blækforbrug baseres IKKE på ISO/IEC 24711 eller 29102. Blækforbrug kan variere afhængig af billederne, som udskrives, hvilket papir der anvendes, hvor ofte udskrifter foretages samt driftsmiljø og omgivende forhold så som temperatur. Sammen med første blækinstallation anvendes en vis mængde blæk til at fylde printhovedets dyser. Derfor bliver udskriftskapaciteten for første opsætning med det medfølgende blæk mindre .