Contour donerer penge til initiativer, der renser verdens have for plast 

Contour Design blev grundlagt for at skabe et bæredygtigt arbejdsliv for den almindelige kontormedarbejder ved hjælp af ergonomiske tastaturer og mus. Ud over at brænde for, at mennesker skal holde længe, brænder Contour også for at udvikle produkter af høj kvalitet, som kan holde til mange timers brug. Contour ønsker at bidrage mindst muligt til brug-og-smid væk-kulturen.

Som endnu et skridt i sit arbejde med bæredygtighed er man begyndt at anvende genvundet bølgepap til emballager. Hvert år havner 5 til 13 millioner tons plast i havene hvert år. Det udgør helt op til 80 % af forureningen i verdenshavene*, og det vil Contour gøre noget ved. Dels ved ikke selv at bidrage med unødvendigt plastaffald, dels ved at donere 1 € for hvert solgt produkt til initiativer, der renser verdenshavene for plast. Gælder i perioden 30. august til 26. september.

  • 40 % af de 58 millioner tons plast, der produceres i Europa hvert år, anvendes til emballager
  • 59 % af de 25 millioner tons plastaffald, der produceres i Europa hvert år, stammer fra emballager
  • Mellem 5 og 13 millioner tons plast havner i havene hvert år. Det udgør helt op til 80 % af forureningen i verdenshavene
* Tallene stammer fra Europa-Kommissionen

”Plast er et stort problem, og emballager er en af de store skurke. Netop derfor har vi valgt at fokusere mest på plast i vores bæredygtighedsarbejde”

-Kenneth Schach, Managing Director hos Contour

Vil du læse mere om Contour Design og deres arbejde med bæredygtighed?