Smart kombination af skal- og skærmbeskyttelse

Cirafon Supreme Drop Safe er en robust og stødsikker skal, der sammen med Cirafon hærdet glas fra Asahi Glass holder din mobil i topform langt ind i fremtiden.

Klassificeret med drop safe-certifikater på 1, 2 og 3 m

Lidt mere om...

Cirafons Drop Safe skal

Skallen er let, fleksibel og passer godt i hånden, mens du har fuld adgang til telefonens knapper, mikrofon, højttalere, opladningsstik og kamera.

Drop Safe-certificeret

Det stødabsorberende design er klassificeret med drop safe-certifikater på 1-2-3 m, hvilket betyder, at skallen kan beskytte telefonen i tilfælde af fald op til 1-3 meter.

Cirafon hærdet glas (skærmbeskytter)

Med Cirafon hærdet glas får du en tynd og god beskyttelse af telefonens skærm, samtidig med at du har samme oplevelse som med det originale glas på din telefon.

Derfor er glas bedre end plastik

Hvis du vælger en skærmbeskytter af glas, får du en helt anden oplevelse kombineret med en uovertruffen slagfasthed. Et skærmglas er også lettere at sætte på, og du får en hård overflade uden luftbobler, der ellers er almindelige under plastik.

Med en kombination af skal og glas reducerer du omkostningerne til reparationer, lang ventetid og kolleger, du ikke kan komme i kontakt med. Vores produkter er af høj kvalitet og er nøje udvalgt og testet af os.

For a smarter way of life.

Skal

Skærmbeskytter

Opladere