Høretelefoner til skole eller arbejde

Overvejer du eller din virksomhed at købe nye headsets?

Se vores store udvalg af headsets til dig og din virksomhed.

In-Ear

Vi har samlet et udvalg af in-ear headsets, som er velegnet til brug på arbejde og specielt til dem, der er på farten, eller som indkøber til kolleger. In-ear headsets er specielt til dem, der pendler meget eller har begrænset plads, når de rejser med arbejdet. Vælg et par med gummipropper eller støjreduktion, hvis du vil lukke dine omgivelser ude, når du lytter.

Anbefalede produkter fra vores specialister

Til produkterne

On-Ear

Vores sortiment af on-ear headsets er yderst velegnet til både skole og arbejde. De er specielt velegnet til dem, der synes, at det er ubehageligt at have headsettet i øret, eller at det bliver for varmt og stort med hovedtelefoner, der omslutter øret helt. Vælg et par med ledning for altid at være klar til at lytte eller et trådløst headset for friheden til at bevæge dig frit rundt, mens du arbejder.

Anbefalede produkter fra vores specialister

Til produkterne

Over-Ear

Vores over-ear headset er velegnet til dem, der vil have den ultimative komfort og mulighed for at lytte længe uden at skulle tage høretelefonerne af for at sætte musikken på pause under arbejdet. Hvis du køber ind til dine kolleger, så sørg for at puderne er store og har rigelig polstring og ventilation. Hvis de har støjreduktion, er de også perfekte til den lange fly- eller togrejse.

Anbefalede produkter fra vores specialister

Til produkterne

Headset

Headsets er et must, hvis du skal købe høretelefoner, der er velegnet til et stort antal onlinemøder eller mange telefonsamtaler. Headsets er nemlig alle høretelefoner med mikrofon, men der findes mange producenter, der tilbyder headsets, der er specielt designet til onlinemøder og telefonsamtaler. Sørg for at købe nogle med ledning eller lang batteritid, så du ikke behøver at løbe ud efter opladeren midt i din præsentation. Køb UC-varianten, hvis du vil have universel kompatibilitet eller MS, hvis du primært bruger Microsoft Teams.

Anbefalede produkter fra vores specialister

Til produkterne