Vidste du, at ...

  • Ved at tilslutte dine enheder til en UPS beskytter du ikke kun selve enhederne, men også det arbejde, du laver
  • En UPS beskytter mod overspænding på elnettet og giver dig tid til at gemme dit igangværende arbejde og lukke din computer ned i tilfælde af strømafbrydelse
  • UPS°står for°Uninterruptible°Power°Supply, dvs. uafbrudt strømforsyning
  • En UPS°er°i bund og grund er et stort batteri, som°kobles mellem stikkontakten og apparaterne, som aldrig må påvirkes af strømsvigt

Easy UPS BV-serien

Easy UPS BV-serien er en enkel og stabil UPS, som beskytter udstyr, der er tilsluttet elnettet, når strømmen ikke opfører sig, som den skal. BV-serien passer perfekt til hjemmet og mindre kontorer.

Fås i modeller på 500, 650, 800 og 1.000 VA, hvilket giver dig op til 17 minutter til at gemme dit arbejde og lukke dine enheder ned på en sikker måde, hvis der opstår strømafbrydelse.

Easy UPS BVX-serien

Easy UPS BVX-serien er en diskret og stabil UPS i et moderne design, der kan anbringes stående eller liggende eller monteres på væggen uden at spolere indretningen i dit hjem. Designet blokerer heller ikke for adgangen til andre udtag. Uanset om du studerer, spiller eller arbejder, er dine enheder afhængige af stabil strømforsyning.

Serien fås i modeller på 750, 950, 1200, 1600 og 2200 VA, som hver især giver dig mere eller mindre tid i tilfælde af strømafbrydelse.

Easy UPS Line Interactive

Til små og mellemstore virksomheder findes der en ny kategori, som er udviklet til situationer, hvor elforsyningen er meget ustabil, nemlig Easy UPS Line Interactive fra APC. Den er beregnet til at håndtere store spændingsudsving og ustabile elnet ved at levere en ren sinusbølge fra batteriets reservestrøm. LED-displayet giver hurtig og pålidelig information.

I serien fås modeller på 750, 1000, 1500, 2000 og 3000 VA.

Easy UPS Online

UPS Online hjælper de IT-ansvarlige i små og mellemstore virksomheder ved at sørge for grundlæggende beskyttelse mod en ustabil elforsyning. Det er perfekt, når din virksomhed har brug for stabil og pålidelig tilslutning i de mest kritiske øjeblikke.

APC Easy UPS Online er en alsidig og omkostningseffektiv UPS af høj kvalitet, som er udviklet til at håndtere et bredt spændingsinterval og ustabil elforsyning. APC leverer en kvalitet, som millioner af IT-folk over hele verden stoler på.

I serien fås modeller på 750, 1000, 1500, 2000 og 3000 VA.

Easy Rack – præcis som det lyder

Disse racks er nemme at vælge, installere og bestykke med APC-tilbehør. De fås i en række størrelser, så serien kan skaleres i størrelse, lige fra netværksskabe til hele datacentre. Som den vigtigste bærer af IT-udstyr er racket hovedhjørnestenen i datacentret. Easy Rack opfylder behovene og tendenserne inden for IT-markedets servere og netværksapplikationer med en lang række IT-rackdesigns, der er særdeles velegnede til alle IT-applikationsservere, netværk, lagringssystemer og konvergeret IT

Easy Rack PDU - Nem strømdistribution

APC by Schneider Electric Easy Rack PDU er en brugervenlig, rackmonteret PDU, der er nem at installere, og som leverer pålidelig strømdistribution til udstyret i racket med funktioner til overvågning og kontrol.

  • Easy Basic Rack PDU'er APC by Schneider Electric Easy Rack PDU er en brugervenlig, rackmonteret PDU, der er nem at installere, og som leverer pålidelig strømdistribution til udstyret i racket med funktioner til overvågning og kontrol.
  • Easy Metered Rack PDU'er leverer fjernovervågning af de forbundne belastninger i realtid. Brugerdefinerede alarmer advarer om potentielle overbelastninger af kredsløbene, før der opstår kritiske IT-fejl
  • Easy Switched Rack PDU'er giver avanceret belastningsovervågning kombineret med fjernstyring af tænd/sluk for individuelle udgange til genstart.