Hvorfor AMD Ryzen™-processorer til virksomheder?

I dag har medarbejdere brug for fleksibilitet. Både små og meget store virksomheder kan drage nytte af AMD Ryzen™-processorer og AMD Ryzen™-processorer med PRO-teknologi til at arbejde hvor som helst. Hvis din virksomhed har brug for enestående resultater, reaktionsevne, sikkerhed og professionelle funktioner, er AMD Ryzen™-processorer svaret.

Den nye standard for moderne erhvervs-pc'er

Find ud af, hvad verdens mest avancerede mobilteknologi kan gøre i din næste bærbare computer.

Oplev enheder drevet af AMD

Den mest avancerede teknologi2,3,4

AMD Ryzen™ og Ryzen PRO mobile og desktop-processorer har den mest avancerede teknologi2,3,4 til en hurtigt reagerende computeroplevelse. AMD har flest processorkerner i hver klasse af AMD's mobile processorer5,6, op til 8, og flest processorkerner blandt alle desktop-processorer7, op til 12. Det giver effektive resultater, der øger produktiviteten. Ryzen- og Ryzen PRO-processorerne er designet til at understøtte arbejdsopgaver, der i højere og højere grad præges af multitasking og visualisering – lige fra generelle kontoropgaver og videokonferencer til intensiv databearbejdning, kompilering af kode eller gengivelse af videoer.

Mere kraft. Færre hindringer.

De nyeste AMD Ryzen™ mobile-processorer er bygget på avanceret 7 nm-teknologi og optimeret "Zen"-arkitektur, der giver uovertruffen ydeevne og forbedret produktivitet, samtidig med en enestående batterilevetid. De nye mobile-processorer i AMD Ryzen™ PRO 4000-serien leverer op til 2 gange så høj ydeevne pr. watt som den tidligere generation af vores processorer.10

Øget strømeffektivitet

Vores nyeste AMD Ryzen™ desktopprocessorer anvender en produktionsproces baseret på 7 nm, der sætter en ny standard for højeffektiv ydeevne. Bedre effektivitet kan resultere i systemer, der arbejder ved lavere temperaturer – perfekt til mindre systemer med mindre formfaktor. AMD Ryzen™ 9 PRO 3900 giver f.eks. op til 118 % højere beregningsydeevne sammenlignet med Core i7-9700 ved samme 65 W TDP (Thermal Design Power).11

Den mest moderne sikkerhed12

Med en moderne flerlagstilgang til sikkerhed hjælper AMD Ryzen™-processorer virksomheder med at beskytte data, undgå nedetid og reducere ressourceforbruget:

  • “Zen”-processorarkitekturen er designet fra bunden med sikkerhedsfunktioner som prioritet for at kunne hjælpe med at håndtere angreb, der bliver mere og mere avancerede.
  • En integreret sikkerhedsprocessor hjælper med at beskytte dataenes fortrolighed og integritet.
  • AMD arbejder tæt sammen med Microsoft® og pc-producenter om at aktivere og supplere deres professionelle sikkerhedsfunktioner.
  • Eksklusivt for AMD-processorer med PRO-teknologier leverer AMD Memory Guard kryptering af systemhukommelsen i realtid for at hjælpe med at beskytte mod fysiske angreb, hvis din bærbare computer skulle blive mistet eller stjålet.

Vidste du, at en pc i dvaletilstand udgør en datarisiko?

Beskyt hele din systemhukommelse med AMD Memory Guard. AMD-processorer med PRO-sikkerhed er verdens eneste processorfamilie med AMD's fulde hukommelseskryptering som standard13. AMD Memory Guard hjælper med at beskytte data med fuld hukommelseskryptering, hvis din pc skulle blive mistet eller stjålet.

AMD PRO håndterbarhed

Din virksomhed. Dit valg. Alle AMD Ryzen™ PRO-processorer leveres med en lang række håndterbarhedsfunktioner til forenklet implementering, imaging og administration, der er kompatible med din nuværende infrastruktur. AMD Ryzen™ PRO-processorer understøtter desuden Microsoft Endpoint Manager til levering af en fleksibel og integreret cloudstyringsløsning.

Hurtigt voksende virksomhed møder den hurtigst voksende processor

Løft din forretning til nye højder med det hurtigst voksende kommercielle processormærke.1

AMD PRO klar til din virksomhed

AMD PRO-processorer er designet til kvalitet, pålidelighed og lang levetid med langvarig stabilitet og ro i sindet.

Med ensartede funktioner på tværs af alle modeller.

Hvilken processor er den rigtige til min virksomhed?

AMD Athlon™ PRO ProcessorsAMD Ryzen™ 3 PRO ProcessorsAMD Ryzen™ 5 PRO ProcessorsAMD Ryzen™ 7 PRO Processors
Data Crunching
Pivot large data sets, financial workloads, compile code
Light Media Editing
Edit audio and photos
Advanced Multitasking
Run multiple apps simultaneously
Everyday Productivity
Office applications, email, and video conferencing
Ready for Business
Professional grade security features, manageability, and reliability

Produkter